Bent u op zoek naar tenttapijt? Dan bent u bij Kifra Camping & Vrije Tijd aan het juiste adres!Bent u een echte kampeerder? Trekt u er graag op uit met uw tentje? Zou u het liefst elk jaar kamperen? En zoekt u kwalitatief hoogwaardige kampeerspullen? Dan bent u bij Kifra Camping & Vrije Tijd aan het juiste adres. In deze korte tekst willen wij u graag meer vertellen over onze online winkel en onze producten en diensten. Zo heeft u een beetje een beeld van wat wij eventueel voor u zouden kunnen betekenen. Wij van Kifra Camping & Vrije Tijd zijn echte outdoorspecialisten. Het liefst zouden wij nog in onze tuin kamperen. Al onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met diverse trektochten, kampeertrips en andere outdoor activiteiten. Ze weten dus waar ze het over hebben en kunnen u van deskundig advies voorzien. Bij Kifra vindt u alle camping en vrijetijdsartikelen onder een dak. Wel zo handig! Wij hebben een enorm assortiment aan kampeerartikelen, campingmeubelen en barbecues, outdoorkledij en allerhande accessoires. Daarbij hebben wij alle A-merken. Te denken valt, onder andere, aan: Nomad, Tristar, Outwell en nog veel meer. Wij zijn de specialist op het gebied van outdoor lifestyle. Vandaag willen wij wat dieper ingaan op onze tenttapijt. Als doorgewinterd kampeerder weet u natuurlijk dat dat het verschil kan maken tussen een succesvolle buitentocht en een regelrechte ramp. Hoogwaardig tenttapijt draagt zorg voor de isolatie: het houdt de warmte binnen, en het (regen)vocht buiten. Het vormt zo een wand tussen u en de grond. Zo kunt u de comfort en luxe van een hotel wanen, terwijl u zich midden in een bos of weide bevindt! Bij Kifra beschikken wij over een ruime voorraad tenttapijt van de beste merken: duurzaam, hoogwaardig materiaal dat een leven lang meegaat.

Ik kom als outdoorfanaat al jarenlang bij Kifra en onlangs kocht ik hier nieuw tenttapijt

Wij van Kifra zijn echt familiebedrijf. Heldere communicatie, korte lijntjes en eerlijk advies passen daar volgens ons bij. Dus behalve kwaliteit kunt u van ons ook goede klantenservice en klantvriendelijkheid verwachten.  Onze medewerkers beschikken behalve over jarenlange ervaring en alle benodigde diploma’s ook over outdoor ervaring. Zodoende zijn ze goed in staat om u te adviseren in uw zoektocht naar het beste tenttapijt. Wij zijn erg trots op onze klantervaringen en scoren louter positieve recensies. Bob, een vaste klant, is heel eenduidig in zijn opvatting over ons bedrijf: ‘ik kom al jaren bij Kifra Camping & Vrije Tijd. Ik ben een echte outdoorfanaat en heb waarschijnlijk mijn hele outfit plus toebehoren, alle accessoires en benodigdheden hier aangeschaft. Dus toen ik op zoek was naar kwalitatief hoogwaardig tenttapijt wist ik gelijk waar ik moest zijn. De medewerkers van Kifra konden mij goed adviseren over welk tenttapijt ik nodig had. De eerste trektocht is inmiddels achter de rug en mijn nieuwe tenttapijt is zeer goed bevallen. Bent u ook op zoek naar tenttapijt? Dan kan ik Kifra Camping & Vrije Tijd zeker aanbevelen! Ik blijf hier zeker terugkomen!’. Bent u overtuigd? Neem dan snel een kijkje in onze webshop!

Neem snel een kijkje in onze webshop of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Bent u benieuwd geworden naar ons bedrijf of bent u op zoek naar tenttapijt? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Deze is te vinden op de volgende URL: https://www.kifra.nl/tenttapijt-grondzeilen. Hier vindt u ons gehele assortiment. Wilt u uw nieuwe tapijt toch liever eerst bekijken? Plan dan een bezoekje aan onze showroom! Onze contactgegevens vindt u op de website. Bij Kifra rekent u op:

  • Een groot assortiment kampeerartikelen
  • Een winkel met showroom
  • Jarenlange ervaring en veel deskundigheid
  • Een echt familiebedrijf
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn