Mijn vriend en ik wonen nu zo’n jaar in ons nieuwe huis en we kunnen eindelijk zeggen dat het zo goed als af is. Het heeft best wel even geduurd voordat we tevreden waren over de inrichting en styling, en vooral de tuin was een project wat veel langer duurde dan we dachten. Samen met een tuinarchitect zijn we om de tafel gaan zitten om een tekening te maken. Veel eisen hadden we niet, maar wat we perse wilden hebben was een hoekje om te zonnen, ruimte voor een grote tuintafel met minstens 8 stoelen en als het even kon een bubbelbad buiten. Die laatste eis was misschien wat hoog gegrepen, maar we hadden de webshop van Isbjørn Hottubs gevonden en waren verbaasd dat de een bubbelbad voor buiten niet zo duur was als we dachten. En dus besloten we dat we onszelf deze luxe wilden gunnen en moest de tuinarchitect dus ook een bubbelbad buiten intekenen. De tekening was gelukkig snel klaar en we hebben uiteindelijk samen met de architect besloten om het bubbelbad voor buiten vrij dicht op ons tuinhuis te tekenen. Het is namelijk wel zo handig als je uit het bad komt om meteen even af te kunnen drogen en als het buiten koud is je kleren binnen neer te kunnen leggen. We wilden echter absoluut niet dat mensen nog nat onze woonkamer binnen zouden lopen en dus was het tuinhuis een betere optie. Daar hebben we nu allemaal kapstokjes aan de muur bevestigd waar mensen hun kleren en handdoek aan op kunnen hangen. En als ze de deur van het tuinhuis uitlopen stappen ze meteen in ons speciale bubbelbad voor buiten. We vinden het zo ideaal geregeld!

Het beste bubbelbad voor buiten is van Isbjørn Hottubs

Zoals eerder genoemd kwamen we voor ons bubbelbad voor buiten terecht op de website van Isbjørn Hottubs (isbjorn-hottubs.nl) Hier vind je een groot assortiment bubbelbaden, die allemaal geschikt zijn voor buiten. Maar ook als je liever binnen een bubbelbad plaatst kun je terecht bij Isbjørn Hottubs. Ze verkopen diverse varianten van het aloude bubbelbad, dus het was nog even moeilijk om te kiezen welke het uiteindelijk zou worden, ze verkopen namelijk onder andere de volgende modellen:

  • Houtgestookte hottubs
  • Hottubs met binnenkuip
  • Hottubs met zowel binnen- als buitenkachels
  • Inbouw hottubs
  • Vrijstaands hottubs
  • Hottubs met bubbels of jetstreams

Genoeg keuze dus voor wie op zoek is naar een bubbelbad voor buiten. Of dat nu in je eigen tuin is, of op het terrein van een bed and breakfast of bijvoorbeeld luxe sportclub of zwembad. Voor iedere doelgroep is er een geschikt bubbelbad te vinden bij Isbjørn Hottubs!

De showrooms van Isbjørn Hottubs

Online krijg je natuurlijk al een goede indruk van alle modellen bubbelbaden en hottubs die ze verkopen bij Isbjørn Hottubs, maar als je serieuze interesse hebt is het wellicht beter om even in één van hun vijf showrooms langs te gaan. Dit hebben wij ook gedaan en het was op die manier toch makkelijker om een keuze te maken. Ze hebben daar namelijk alle bubbelbaden opgebouwd staan zodat je er daadwerkelijk in kunt zitten. Je kunt dan veel beter zien hoe groot hij is want dit is vaak op een foto minder goed in te schatten. Ook hoeveel personen erin passen is beter te beoordelen als je er daadwerkelijk in zit. daarnaast vonden we het erg fijn om de verschillende kleuren hout in het echt te kunnen beoordelen. Al met al was de keus zo gemaakt, want eigenlijk vonden we alles mooi bij Isbjørn Hottubs. Een aanrader dus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn