Na jaren van afwachten had mijn toenmalige vriend mij eindelijk gevraagd en heb ik natuurlijk direct ‘ja’ gezegd. Er volgden maanden van het regelen van de bruiloft en naast ringen, een locatie, een jurk hoorde daar natuurlijk ook passend vervoer bij. Uiteindelijk kon ik een perfecte trouwauto huren in Den Haag. Vlakbij waar wij wonen en waar we onze bruiloft wilden houden. Aangezien mijn man en ik grote fans zijn van alles wat met Engeland en vooral het oude Engeland te maken heeft, was mijn droom van een trouwauto huren in Den Haag ook iets met een Engels tintje. Toen ik aan het Googelen was kwam ik terecht op de website: huureenengelsetaxi.nl. Daar vond ik een pracht exemplaar dat perfect zou aansluiten op het thema van onze trouwerij. Nadat ik contact had gelegd met het bedrijf, bleek het mogelijk te zijn om een trouwauto te huren in Den Haag op de dag waarop wij de bruiloft hadden gepland. Zo kwam het dat er inderdaad een prachtige oude Engelse auto voor kwam rijden op onze trouwdag. Ik hoorde direct van alle gasten dat ze deze auto geweldig vonden en ook heel erg bij ons vonden passen.

Mijn Engelse trouwauto huren in Den Haag

Toen ik besloot om deze trouwauto te huren in Den Haag, moest ik natuurlijk wel nadenken over de route die we zouden gaan afleggen. Uiteindelijk hebben we het zo gedaan dat de auto ons ’s ochtends kwam ophalen, om ons vervolgens naar de kerk te rijden, vanaf daar naar de plek waar we ons feest zouden vieren en tussendoor nog even langs de duinen waar onze foto’s werden gemaakt. Natuurlijk met de auto van de partij. Nog steeds kan ik gelukkig dagelijks naar de prachtige wagen kijken, omdat een van de foto’s in een fotolijstje op mijn bureau staat. De website van huureenengelsetaxi laat eigenlijk direct al zien waarom een trouwauto huren in Den Haag bij hen zou moeten doen. Mooie foto’s beloven al heel wat en zoals ze zelf ook aangeven is er van alles mogelijk qua locaties waar je heen gebracht kan worden. Bijvoorbeeld:

  • Een rit naar Madurodam
  • Een rit naar de duinen
  • Een rit naar het Haagse Bos
  • Een rit naar Scheveningen

Uiteindelijk hebben wij dus gekozen voor de duinen, maar we hadden zo’n vriendelijke chauffeur dus als we ergens anders naar toe zouden willen, dan had hij ons daarheen gebracht. Verder is het ook een hele schappelijke prijs om deze prachtige trouwauto te huren in Den Haag. Uiteraard moet je bij zo’n bruiloft altijd letten op de uitgaves, want je zit zomaar hoog, maar ik kan dit bedrijf echt aanraden wat dat betreft.

Extra voordelen

Zoals ik al zei ben ik erg tevreden over deze trouwauto huren in Den Haag, niet alleen omdat de chauffeur erg vriendelijk was en de auto er natuurlijk prachtig uitziet, maar ook omdat het al met al een hele fijne samenwerking was met dit bedrijf. Het contact verliep soepel, eerst al via de website en later ook telefonisch en in het echt. Ze willen er echt voor zorgen dat het ‘jouw dag’ wordt en stellen zich daarom helemaal dienstbaar op naar jouw wensen. Dat is erg fijn, want wij wisten eerst ook nog niet zeker wat onze route zou gaan worden, maar met deze trouwauto huren in Den Haag, was dat geen enkel probleem en mochten we dat later ook nog aangeven. Op de website staat trouwens ook dat je dit prachtstuk niet eens alleen voor bruiloften kan huren, ook als je bijvoorbeeld een speciaal gala hebt en je wilt in stijl arriveren. Echt een aanrader!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn