Voor het bedrijf waar ik sinds kort werkte moesten nieuwe onderdelen en systemen voor machines worden gekocht. We kwamen als team bij elkaar om te bespreken wie wat voor zijn rekening zou nemen omdat dit altijd een best grote taak was. Tijdens de vergadering waren al mijn collega’s aanwezig en uiteindelijk kwam ter sprake dat er koelsystemen moesten worden besteld. Ik gaf aan dat ik deze systemen wel voor mijn rekening wilde nemen en deze wilde bestellen. Hier was iedereen erg blij mee, want dit was altijd best wat werk. Ik had eigenlijk vrij weinig verstand van koelsystemen en baalde dan ook een beetje dat ik dit had aangeboden. Ik besloot om op het internet te kijken voor deze systemen. Gelukkig had mijn baas mij wel een overzicht gegeven van welke koelsystemen wij nodig hadden, dus zolang de website mij van genoeg informatie zou voorzien zou het goed komen. Ik kwam tijdens het zoeken naar de juiste systemen op de website ktr.com . op deze website zag ik direct toen ik hem opende al mooie zwart wit foto’s van verschillende machines en systemen en had ik het idee dat ik op de juiste website terecht gekomen was. Ik zag in de menubalk ook de vertaling van het woord koelsystemen, de site was in het engels, en besloot er op te klikken. Hier kreeg ik een overzicht van alle systemen die deze website mij kon aanbieden. Gelukkig gaf de website hele goede informatie over de verschillende koelsystemen die zij in de aanbieding hadden. Zo kon ik heel goed kijken en vergelijken of ik de juiste systemen zou aanschaffen. Ik vergeleek alle informatie met de informatie die mijn baas mij had gegeven en kwam al snel tot de conclusie dat de juiste koelsystemen op deze site verkocht werden. Ik was blij dat ik de juiste systemen gevonden had. De website had een mooie catalogus van alle systemen en hier kon ik de gewenste koelsystemen uit kiezen. Ik kon vervolgens op de website een aanvraag voor de gewenste producten doen. Dit sprak allemaal voor zich en ging heel erg makkelijk. Dit was zeker een heel positief punt van de website.

De koelsystemen konden gemakkelijk aangevraagd worden

Het aanvragen van de systemen ging makkelijk na het doorlopen van een paar stappen. Ik kreeg een bevestiging dat de producten inderdaad aan mij geleverd konden worden. In diezelfde bevestiging stond ook dat levering niet heel lang zou duren, dus hier was ik blij mee omdat ik wist dat mijn baas de producten snel binnen zou willen hebben. Ik betaalde de offerte met het account van mijn werk en het wachten op de levering kon beginnen.

Goede kwaliteit spullen tegen een zeer schappelijke prijs

De levering van de koelsystemen duurde inderdaad niet lang en er waren meer redenen waarom ik deze website zou aanraden:

  • De systemen hadden een zeer schappelijke prijs in vergelijking tot andere systemen
  • De website had een groot aanbod aan verschillende koelsystemen
  • De producten werden snel bij mijn werk afgeleverd.

Ik kan iedereen daarom deze website aanraden voor het bestellen van koelsystemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn