Op de school van mijn jongste dochter klaagde veel kinderen dat ze het schoolbord niet direct konden zien wanneer de zon door de ramen scheen. Zo ook mijn dochter. Elke dag wanneer zij thuis kwam na een zonnige dag, kreeg ik te horen dat ze vaak haar vinger moest opsteken om aan de juf te vragen om de zin op het bord hardop voor te lezen, zodat zij kon weten wat er op het bord geschreven stond. Het bord verplaatsen was geen optie, want deze zat vast in de muur. Wij hadden ook al gekeken naar gordijnen, maar dit maakte het klaslokaal wel heel donker. En dit is natuurlijk ook niet goed voor die kinderen. Tot mijn man met het idee kwam om rolluiken op maat te laten maken en deze dan aan de school te sponsoren. Wij hebben opzich qua geld nooit echt problemen en een sponsorring per jaar kan er wel vanaf. Ik vond dit een super goed idee, omdat ik wist dat de school zelf het niet breed had. Mijn man en ik zijn in gesprek gegaan met de directeur van de school van onze jongste dochter en hebben ons plan van de rolluiken op maat aan hem voor gelegd. Hij was direct heel enthousiast over de rolluiken op maat en gaf aan dit altijd zelf al gewild te hebben maar er helaas het geld niet voor hebben gehad. Dus zo gezegd, zo gedaan. Mijn man en ik hebben op het internet gezocht naar een goed bedrijf die de rolluiken op maat zou kunnen maken voor de school van onze jongste dochter. Wij kwamen al snel op de website directeenrolluik.nl. deze naam gaf ons al een blij gevoel want het klonk alsof de rolluiken op maat snel klaar zouden zijn. Zodra we op de website kwamen zagen we dat we online al heel veel zelf konden doen. Zo konden we de rolluiken op maat inmeten en zo een schatting maken van hoeveel we nodig hadden en hoeveel ons dit ongeveer ging kosten. Ook was er een leuk gebied met 3 foto’s waarop je kon zien wie er klaar stonden om hulp te bieden bij de rolluiken op maat. Wij hadden voor nu geen hulp nodig omdat we precies wisten wat we wilden voor de school van onze jongste dochter.

Rolluiken op maat waren bij dit bedrijf heel snel geregeld

Door de goede informatie die wij op de site konden vinden over de rolluiken op maat hadden we al snel gevonden waar we naar opzoek waren. We gaven onze maten voor de rolluiken op maat door en zo konden we de bestelling beginnen.

Snelle levering van een product met prima kwaliteit

De levering van de rolluiken op maat gebeurde super snel en wij waren dan ook zeer blij met deze website. Dit had nog een paar andere redenen:

  • De rolluiken op maat hadden een zeer goede kwaliteit en zouden in een school niet zo maar kapot gaan
  • De rolluiken op maat waren zeer gunstig geprijsd
  • De service vanuit het bedrijf was snel en zeer vriendelijk

Bent u ook op zoek naar rolluiken op maat voor uw huis of voor welk ander pand dan ook? Neem zeker eens een kijkje op deze website!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn