Als chef-kok was het jaar 2020 niet het beste jaar dat je je kon voorstellen. Het was namelijk zo dat wij ons restaurant dicht moesten doen en dat heeft ons ertoe aangezet om te zorgen dat wij op een andere manier konden gaan werken. Wij moesten namelijk zorgen dat wij nog wel gasten konden bedienen en wij hebben daarom gekeken wat mensen thuis graag zouden willen eten. Wij hebben toen gezien dat eigenlijk alle restaurants bij ons in de buurt, simpele dingen op tafel zetten voor hun ‘gasten’. Wij vonden dit allemaal maar erg armoedig en wij hebben daarom gekeken hoe wij nu juist iets bijzonders op tafel konden zetten. Wij hebben toen gezien dat wij met bijzonder vlees moesten gaan werken en dus heb ik mij toegelegd op eend specialiteiten. Ik had namelijk ooit eens in het buitenland eend specialiteiten gegeten en ik meende dat ik hier niet zo’n fan van was, maar toen ik dit in dit land at, wist ik zeker dat ik maar half wist wat de mogelijkheden waren wanneer je met eend specialiteiten ging werken. Ik had mij daarom al een keer grondig verdiept in de mogelijkheden om eend specialiteiten goed te bereiden en ik wist ook dat dit het moest worden toen ik ging kijken wat wij tijdens corona nog konden verkopen. Ik ben toen gaan kijken of ik een goede leverancier kon vinden van eend specialiteiten. Ik moest er namelijk zeker van zijn dat het meteen in de basis al goed zat. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat ik ergens goede eend specialiteiten kon vinden en ik kan u zeggen dat wanneer u ook graag eend specialiteiten wilt kopen, u een keer naar de site van moormann.nl moet gaan. Deze mensen hebben allerlei goede soorten vlees in hun aanbod en dat was voor mij dan ook de reden dat ik graag met deze mensen in zee wilde gaan. 

Deze eend specialiteiten zijn echt de moeite waard

Ik heb gemerkt dat wanneer je je eend specialiteiten bestelt bij moormann je er zeker van kunt zijn dat je iets bijzonders in huis haalt. Deze mensen weten wat kwaliteit is, maar men zorgt er hier ook voor dat je zeker kunt zijn dat je voor een goede prijs geholpen kunt worden. Ik kan u daarom aanbevelen om ook een keer naar deze site te surfen om te bekijken wat u hier aan vlees kunt vinden. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van deze mensen, dan kunt u:

  • Even naar de site van moormann.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een bestelling plaatsen zodat u uw vlees snel in huis heeft

Ik ben blij dat ik hier ben gaan kijken omdat ik gemerkt heb dat wanneer je hier gaat kijken, je er zeker van kunt zijn dat je echt goed vlees in huis haalt. Dat is iets wat het nu in ons restaurant heel goed doet en ik ben dan ook zeker van plan om de eend specialiteiten op het menu te laten staan wanneer wij straks eindelijk weer open mogen.                

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn