Aqualight - leidingwaterkoelerHet is u vast wel eens overkomen. Op een warme dag wilt u een lekker glaasje koud water, maar uit de kraan komt eerder lauwe dan ijskoude vloeistof. Dit is definitief verleden tijd als u bij ons bedrijf Aqua Light een leidingwaterkoeler aanschaft. Dit top product zorgt er namelijk voor dat u altijd heerlijk koud water binnen handbereik heeft. De leidingwaterkoeler kan aangesloten worden op de waterleiding en zorgt voor een uitstekende koeling. Daarnaast zit er een filter in de leidingwaterkoeler. Hierdoor weet u zeker dat al het water wat u drinkt uit dit apparaat extra zuiver is. Hoewel wij in Nederland over het algemeen weinig te klagen hebben over de waterkwaliteit, is het natuurlijk een fijn idee dat er nog een extra filter is die eventuele overgebleven bacteriën en andere stoffen opvangt. De leidingwaterkoeler heeft dus een dubbele functie en is daarom voor eenieder een zeer geschikt product om aan te schaffen. Vooral voor bedrijven is het zeker aan te raden om bij ons een leidingwaterkoeler te kopen. De prijs voor andere waterkoelers is op de lange termijn zeker duurder, omdat u daar steeds watertanks voor aan moet schaffen. Met ons product bent u in één keer klaar voor een zeer lange periode en hoeft u hier verder niet meer naar om te kijken. Dit scheelt niet alleen veel geld, maar is bovendien een stuk milieuvriendelijker omdat niemand de voorraad waterflessen hoeft aan te vullen en daardoor niet naar uw bedrijf hoeft te rijden. Daarnaast scheelt het uiteraard qua afval. Een leidingwaterkoeler is daarom zeker het overwegen waard als u altijd heerlijk koud water bij de hand wilt hebben en er bovendien voor wilt zorgen dat dit super schoon is. Bij kranen loopt u altijd het risico dat iemand er uit gaat drinken of dat iemand met vieze handen de kraan aanraakt. Ook daarom is een leidingwaterkoeler zeer veel hygiënischer. Op onze website kunt u eenvoudig en snel een prijsopgaaf aanvragen of direct een leidingwaterkoeler bestellen. Kijk daarom vandaag nog even rond wat wij u allemaal kunnen bieden.

Leidingwaterkoeler in diverse formaten

Als u een leidingwaterkoeler voor een klein bedrijf aan wilt schaffen dan hoeft u uiteraard geen gigantisch apparaat bij ons aan te schaffen. Als u voor een groot kantoor of andersoortig bedrijf een leidingwaterkoeler wilt kopen dan is het uiteraard niet handig om een te klein model te nemen waardoor de capaciteit niet groot genoeg is om iedereen van heerlijk koud water te voorzien. U kunt ons daarom altijd vragen wat voor uw situatie het beste model is. Wij hebben zowel relatief simpele en kleine tafelmodellen, alsook staande modellen die een grotere capaciteit hebben. Voor een leidingwaterkoeler bent u bij ons dus altijd aan het juiste adres. Wij kunnen het apparaat bijvoorbeeld ook leveren met een bekerhouder, maar als u dit liever niet wilt kan dit uiteraard ook. Wij zullen er altijd alles aan doen om aan uw wensen te voldoen, dus u kunt ons gerust om advies vragen als u er zelf niet helemaal uit komt. Naast een leidingwaterkoeler in diverse formaten en met diverse bijgeleverde accessoires kunt u bij ons overigens ook terecht voor een breed scala aan andere producten. Wij verkopen veel dispensers en koelers voor diverse bedrijven, van zeer grote bedrijven tot bedrijven van een bescheiden formaat. Bij ons kunt u onder andere ook terecht voor de volgende producten:

  • Normale waterkoelers
  • Koffiemachines
  • Soepmachines
  • Waterdispensers

Voor eenieder hebben wij het juiste product in huis. Als u dus een nieuw apparaat zoekt om uzelf, uw klanten of uw collega’s van heerlijk koud water of warme koffie te voorzien dan zit u bij Aqua Light zeker goed. Onze producten zijn zonder uitzondering van topkwaliteit en zijn bovendien scherp geprijsd. U krijgt dus altijd een product, zoals een leidingwaterkoeler, die zeer lang naar behoren zal werken.

Uitmuntende kwaliteit en service

Wij zorgen er graag voor dat iedereen in Nederland op kantoor of bij een andersoortig bedrijf altijd lekker en goed drinken binnen handbereik heeft. Wij zijn begonnen in 2001 met een focus op waterdispensers en (leiding)waterkoelers, maar hebben intussen een breed assortiment met allerlei verschillende soorten drinken. Binnen Nederland zijn wij een van de grootste en beste specialisten op dit gebied, dus als u kiest voor ons bedrijf dan weet u zeker dat u kwaliteit en uitstekende service kunt verwachten. Uiteraard voldoen al onze producten aan de strenge eisen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit. U hoeft zich dus nooit zorgen te maken om problemen hiermee. De hygiëne hebben wij extreem hoog in het vaandel staan en al onze producten voldoen dan ook aan de hoogste eisen die hiervoor gelden. De Nederlandse wetgeving schrijft voor dat een waterkoeler, zoals bijvoorbeeld een leidingwaterkoeler, minimaal twee keer per jaar gecontroleerd en gereinigd dient te worden. Dit doen wij uiteraard graag voor u en hier hebben wij dan ook veel gediplomeerd personeel voor in huis. Naast uitstekende producten en topservice hebben wij ook oog voor de minderbedeelden in de wereld. Daarom ondersteunen wij het initiatief van Earth Water. 100% van de nettowinst die wij maken op de producten van Earth Water die wij verkopen gaat naar duurzame waterprojecten in minderbedeelde landen in de wereld. Wij zijn dus niet alleen een bedrijf dat draait met een winstoogmerk, maar wij vinden het ook belangrijk dat we een steentje bijdragen aan het algemene welzijn op onze planeet.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn