Benniewilmink - Auto leaseRijden in een goede auto is niet altijd even goedkoop. Nieuwe auto’s zijn duur, maar het is zonde om een tweedehands te moeten nemen die eerder kapot zal gaan. Daarom is auto lease een goede optie. Auto lease kan helemaal naar uw wensen worden aangepast. Er zijn verschillende vormen van auto lease, zoals de zakelijke auto lease en de particuliere auto lease. Bij Bennie Wilmink kunt u gemakkelijk en snel een offerte aanvragen voor deze mogelijkheden. Voor een vast bedrag per maand rijdt u in de auto van uw dromen. Auto lease is heel voordelig en u kunt zonder zorgen de weg op. Ook heeft u een nieuwe auto tot uw beschikking, die u zo lang u wilt kunt leasen. Zakelijke auto lease is vooral voor ondernemers zeer aantrekkelijk. Wanneer u vaak de weg op moet naar zakelijke afspraken of als ondernemer van en naar een kantoor moet rijden, dan is het wel zo handig dat u deze kosten vergoed kunt krijgen. Als ondernemer profiteert u dan ook zeer van de vele voordelen van zakelijk leasen. Zelfs binnen het zakelijk leasen zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Full Operational Lease. Hierbij krijgt u alle mogelijke voordelen. Deze vorm van auto lease wordt ook het meest gekozen. Door het vaste maandbedrag zit u niet steeds vast aan allerlei facturen, dit bespaart tijd en dus geld. Ook heeft u geen omkijken naar het onderhoud. U krijgt vanzelf bericht wanneer het tijd is voor een keuring. Het kan zelfs worden geregeld dat de auto wordt opgehaald en na eventuele reparaties weer terug wordt gebracht. Op deze manier kunt u zonder problemen elke dag de straat op en geniet u van alle comfort van een nieuwe, betrouwbare auto op weg naar uw zakenrelatie.

Auto lease voor particulieren

Auto lease is er zeker niet alleen voor de zakelijke markt. Ook voor particulieren is auto lease heel handig en het wordt dan ook door velen gebruikt. Voor particulieren zijn er ook veel verschillende mogelijkheden en pakketten waaruit gekozen kan worden. U kunt bij Bennie Wilmink kiezen voor de nieuwste modellen Citroën, Mitsubishi of Suzuki. Daarnaast zijn er veel voordelen wanneer u hier uw contract afsluit zoals:

  • Een hele goede klantenservice
  • Hulp bij pech
  • Lage prijzen en lange garantie

In het vaste bedrag dat u per maand betaalt zijn alle kosten opgenomen en u kunt meteen op weg, omdat de eerste volle tank ook bij de prijs is inbegrepen. Van te voren weet u precies waar u aan toe bent wanneer u een auto lease contract afsluit. Alle drie de merken hebben vaak mooie acties, waarbij u nog meer voordeel kunt verwachten. Het is goed om eerst een duidelijke offerte aan te vragen waardoor u meteen op de hoogte bent van de verschillende mogelijkheden. U kunt dit doen voor het gewenste model auto. Hier kunt u ook meteen uw maandbedrag berekenen. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen of via email vragen te stellen. Voor veel mensen kan het lastig zijn om de auto te kiezen die perfect bij hen of bij de thuissituatie past. Wanneer u een groot gezin heeft is het van belang dat er voldoende ruimte in de auto is. Een auto lease kan ook gemakkelijk worden aangevraagd voor de grotere modellen. U bent dan nog steeds heel voordelig uit en u hoeft zich geen zorgen te maken over een zeer grote uitgave in één keer. Vooral voor gezinnen met jonge kinderen is dit ideaal, want dan is het leven al duur genoeg. Met een vast maandbedrag komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Snel de weg op

Wanneer u gaat voor een auto lease naar keuze, hoeft u zich geen zorgen te maken om bijkomende kosten of andere beslommeringen. U kunt meteen de weg op en genieten van de prachtige auto. Voor veel mensen is dit dan ook de ideale oplossing. Toch kunnen rijden, zonder dat er veel tijd aan besteed hoeft te worden. Natuurlijk profiteert u daarnaast ook van de vele voordelen die Bennie Wilmink biedt. Het team van monteurs kan elke reparatie snel uitvoeren, hierdoor bent u uw auto nooit voor lange tijd kwijt en kunt u snel weer de weg op. Dit is heel handig wanneer u bijvoorbeeld snel naar een klant moet. Deze goede service blijft ook gelden wanneer u een auto lease voor een korte termijn heeft afgesloten. Met het short lease contract krijgt u alle faciliteiten die bij een lease auto horen, maar behoudt u de flexibiliteit die u bij het huren van een auto mag verwachten. U kunt dus ook een auto van uw keuze leasen voor een zeer korte periode. Hierbij betaalt u per maand een vast bedrag en zit u niet langer dan nodig aan het contract vast. In het vastgestelde maandbedrag is een vast aantal kilometers opgenomen die volledig vrijgesteld zijn. Een short lease kan bijvoorbeeld goed uitkomen wanneer u als beginnende ondernemer een aantal auto’s wilt leasen voor uw werknemers, maar nergens voor lange tijd aan vast wilt zitten. Voor iedereen is er een goede manier te vinden om een auto te leasen. U bent niet alleen verzekerd van een scherpe prijs en de beste modellen auto’s, maar ook van een goede service. Hierdoor kunt u met een gerust hart plaatsnemen achter het stuur.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn