Behandeling bij haloclinic?Een halotherapie, oftewel zouttherapie behandeling, in de zoutkamer helpt om 5 belangrijke processen tegen te gaan die het ademhalingssysteem benadelen. haloclinic is gespecialiseerd in het helpen bij huid- en luchtwegaandoeningen.

Kies voor een zouttherapie bij haloclinic

Een zouttherapie verbetert de algehele gezondheid. Halotherapie, ofwel zouttherapie, is ten eerste een krachtige en natuurlijke behandelmethode voor de luchtwegen en de huid. Het is ook bekend dat de zouttherapiebehandeling zich richt op de kern van alle ontstekingen van de luchtwegen en zorgt voor vernietiging van bacteriën en een snel herstel van gezondheidsklachten. Daardoor zorgt de therapie ervoor dat afweersysteem weer optimaal wordt. Bij haloclinic Nederland bootsen ze het microklimaat van een natuurlijke zoutmijn/-grot na in de zoutkamers te Zaandam en Heemstede. Door middel van het helende klimaat in de zoutkamer verminderen symptomen aanzienlijk bij mensen die lijden aan de aandoeningen als:

  • Astma
  • COPD
  • Emfyseem
  • Hooikoorts
  • Allergieën
  • Sinusitis
  • Psoriasis

En ook nog andere ademhaling- en huidproblemen. Dit gebeurt ook op een geheel veilig en natuurlijke wijze. Eerste sessie in de zoutkamers bij haloclinic Nederland is gratis en vrijblijvend. Wereldwijd hebben onderzoekers vastgesteld dat zouttherapie de ademhaling vergemakkelijkt. Symptomen zoals bij chronisch verkoudheid, chronisch hoesten, kortademigheid vermindert of helemaal stopt. Daardoor kan het gebruik van medicijnen bij cliënten worden afgebouwd of helemaal gestopt. In Nederland zijn er bijvoorbeeld ongeveer een half miljoen mensen die last hebben van astma. Deze chronische ziekte komt dus veel voor en is zeker niet prettig om mee te leven. Vandaar dat haloclinic Nederland klaarstaat met een bijzondere astmabehandeling bij haloclinic zoutkamers. Door middel van de halotherapie kunt u symptomen als kortademigheid aanzienlijk verminderen. Cliënten zeggen te verminderen of helemaal te stoppen met het gebruik maken van voorgeschreven astma medicijnen na halotherapie. Psoriasis valt onder een groep van aandoeningen aangeduid als dermatitis, wat ‘ontsteking van de huid’ betekent. Het is een auto-immuunziekte, waarbij het immuunsysteem blijvend is ontregeld, wat tot uiting komt in een chronische ontsteking van de huid, die plaatselijk te veel nieuwe huidcellen aanmaakt. Psoriasis kent verschillende soorten, die met elkaar gemeen hebben dat ze zich presenteren als een huidaandoening. Rode, schilferende plekken, die zich onder meer kunnen voordoen op ellebogen, knieën, handen en de hoofdhuid en gepaard gaan met vaak veel jeuk. Sommige psoriasispatiënten hebben slechts op enkele plekjes een lichte huidafwijking, terwijl bij anderen bijna het hele lichaam is aangedaan. Het beloop, waarbij verbetering en verslechtering elkaar afwisselen, varieert sterk. Erfelijke aanleg vormt vrijwel altijd de basis voor het ontstaan van psoriasis. Daarnaast kunnen andere factoren, zoals infecties het beloop van de ziekte beïnvloeden. Psoriasis is chronisch, maar haloclinic kan wel helpen bij het verminderen van klachten.

Het genezende effect

Er zijn een paar echte pluspunten bij het kiezen voor een behandeling door haloclinic. De eerste sessie is in ieder geval geheel gratis en vrijblijvend. Daarnaast is een behandeling een 100% natuurlijke en medicatievrije therapie in een ontspannende en stressvrije omgeving. Het is al effectief voor kinderen vanaf 6 maanden. U hoeft dus nooit te twijfelen of uw kind misschien nog te jong is. Vanaf 6 maand is iemand volledig in staat zo’n behandeling te volgen. Maak eenvoudig een afspraak op de site van haloclinic en ervaar het zelf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn