Wil je graag beginnen met jouw autorijbewijs en ben je woonachtig in de omgeving van Dordrecht? Voor een moderne rijschool waar op jouw tempo de rijlessen worden ingedeeld, neem je contact op met autorijschool Amber. Wij zijn namelijk de rijschool in de regio van Dordrecht waar jij voor een eerlijke prijs, met een vaste en geduldige rijinstructeur, veilig leert autorijden. Ga gelijk van start en haal zelfverzekerd jouw rijbewijs. Zo kan ook jij binnenkort zelfstandig onderweg naar je werk, hobby’s, familie of andere plaatsen.

Moderne autorijscholen waar je zelfverzekerd leert autorijden in Dordrecht

Al nagedacht wat je belangrijk vindt aan een autorijschool? Dienen de rijinstructeurs vriendelijk te zijn, een laagdrempelige en informele sfeer en wat dacht je van leren rijden in je eigen tempo? Dat is allemaal mogelijk bij onze hoog aangeschreven rijschool in Dordrecht! Het gezellige team van autorijschool Amber helpt jouw graag verder. Wij hebben ruim zestien jaar ervaring in het geven van rijles en hebben diverse rijscholen in onder andere Dordrecht. Het is voor ons belangrijk dat je veilig leert autorijden en daarom krijg je bij ons één vaste instructeur. Dat is niet alleen beter voor jouw voortgang, maar neemt ook spanning weg van welke instructeur je kunt verwachten bij de volgende les. Je krijgt rijles in de nieuwste auto’s. Dat is wel zo gaaf natuurlijk! Daarbij helpen wij jou stap voor stap aan de hand van een leskaart om te leren autorijden in jouw eigen tempo. Zo kun je binnenkort met behulp van onze gezellige rijscholen in onder andere Dordrecht snel en vooral zelfverzekerd jouw autorijbewijs halen!

Wat mag je verwachten van rijschool Amber in Dordrecht:

  • Moderne rijschool met ruim 16 jaar ervaring
  • Een vaste instructeur
  • Maken gebruik van een geavanceerde methodiek waardoor je sneller verkeersinzicht hebt
  • Les aan de hand van een leskaart
  • Keuze uit meerdere autorijles-pakketten en betalingsmogelijkheden, zodat je voordelig uit bent
  • Leerzame rijlessen in eigen tempo
  • Rijles in een nieuwe rijles auto
  • Spoedcursus 10 dagen mogelijk

Je kunt bij onze rijscholen dus altijd rekenen op goede, ontspannen en innovatieve rijlessen. Hierbij staat jouw persoonlijke ontwikkeling voorop en wordt jouw verkeersinzicht en rijvaardigheden goed bijgehouden. Kortom, autorijlessen in jouw eigen tempo, zodat je veilig en vertrouwt leert deelnemen aan het verkeer, met onze rijscholen in de regio Dordrecht!

Autorijscholen met de nieuwste techniek

Weinig rijscholen werken deze nieuwste techniek. Wij zijn daarom ontzettend enthousiast over deze unieke en efficiënte lesmethode! Een lescam is in werkelijkheid een 4-camerasysteem. Gedurende de hele auto rijles worden er beelden gemaakt van zowel voor als in de auto. De beelden zijn gelijk terug te kijken, waardoor je direct inzicht krijgt in wat je doet en welke gevolgen dit heeft. Terugkijken met advies van jouw instructeur geeft je enorm veel inzicht. Uit ervaring is ook gebleken dat kandidaten die bij onze rijscholen leren autorijden, veel sneller verkeersinzicht ontwikkelen en daardoor veel minder rijlessen nodig hebben! Naast deze ideale methode bieden onze rijscholen in de regio van Dordrecht ook spoedcursus autorijden aan. Dit houd in dat je binnen 10 dagen jouw autorijbewijs kunt halen. De spoedcursus is dan niet geschikt voor iedereen. Als je benieuwd bent of een spoedcursus bij jou past, plan dan een gratis proefles in bij bij ons in Dordrecht. Onze instructeur kan tijdens de proefles gelijk inschatten of het realistisch is om aan de spoedcursus te beginnen. Uiteraard beschikken wij over diverse andere rijles pakketten, zodat er altijd een ideaal pakket is dat past bij jouw wensen!

Benieuwd naar een proefles bij onze rijschool in Dordrecht? Plan dan gelijk jouw proefles via onze website. Ook vind je er meer informatie: autorijschoolamber.nl. Wanneer wil jij beginnen?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn