De tuin is een plek waar je zoveel mogelijk tijd wilt doorbrengen. Als het mooi weer is, dan ben je immers liever buiten dan binnen. Buiten heb je frisse lucht, de zon op je huid, de heerlijke buitengeuren, de fluitende vogels en gewoon het gevoel van lente en zomer. Net als koeien helemaal blij worden als ze na de winter eindelijk weer naar buiten mogen, zo worden mensen vaak in de lente ook weer een stuk vrolijker als ze meer tijd buiten kunnen doorbrengen. Het zal in eerste instantie nog niet zo heel warm zijn, maar met een warm zonnetje kun je toch al snel een fijne wandeling maken en de vogels horen fluiten. Het duurt vaak niet lang voordat het in april en mei al warm genoeg is om lekker buiten te zitten. Met een beetje geluk heb je in de lente al te maken met temperaturen boven de 20 graden. Je kunt dan lekker in tuin aan de slag of gewoon op je terras zitten. Als je in de tuin aan de slag gaat en er iets moois van wil maken, dan kun je gebruik maken van de sierbestrating van Van Harn. Als je liever op een terras wilt zitten en van de buitenlucht en de zon wilt genieten, ook dan kun je kiezen voor de sierbestrating van Van Harn. Je kunt deze dan bestellen en je kunt de stratenmakers vervolgens vragen om de sierbestrating in jouw tuin te leggen. Als je al een terras hebt, maar iets nieuws wilt, dan kun je je oude terras vervangen door sierbestrating. Het kan ook zijn dat er niets mis is met je terras, maar dat je graag een mooi pad wilt aanleggen in je tuin. Je kunt ook dan gebruik maken van sierbestrating. Je kunt de sierbestrating in principe overal wel voor gebruiken. Ook een oprit of een tuinpad naar de voordeur zijn prima vorm te geven via sierbestrating. Dat is dan ook meteen het mooie van sierbestrating, want je kun er alle kanten mee op. Het is ook prima te combineren met stoeptegels of tuintegels. Het is wat dat betreft een mooie toevoeging aan een terras met terrastegels. Je zou er bijvoorbeeld een mooie rand om de terrastegel mee aan kunnen leggen. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Het is in ieder geval geen probleem om via Van Harn de juiste bestrating te kopen voor in jouw tuin. 

Kijk op vanharn.nl en bestel de sierbestrating 

Via de website van vanharn.nl kun je direct de verschillende mogelijkheden bekijken. Je kunt er terecht voor allerlei typen en soorten bestratingen zoals: 

  • Klinkers
  • Tuintegels 
  • Keien 
  • Zwerfkeien

Je kunt het allemaal via de site alvast bekijken, maar het is uiteraard ook een goed idee om bij Van Harn langs te komen. Je kunt dan alles komen bekijken en het mooie is dat je je dan ook meteen kunt laten adviseren door de experts die aanwezig zijn op het terrein. 

Neem contact op voor meer informatie

Als je meer wilt weten, dan kun je uiteraard ook altijd even contact opnemen met een medewerker van Van Harn via de mail of telefoon. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn