Als je net als ik in de horeca werkt, en dan met name in de keuken, dan weet je hoe belangrijk het is om met goede spullen te werken. Ook de grotere apparaten in de keuken moeten natuurlijk eens in de zoveel tijd vervangen worden. Meestal wordt er in keukens tot het allerlaatste moment gewacht om te zien wat er allemaal mogelijk is. Restaurants en andere horecagelegenheden wachten het liefst zo lang mogelijk om geld uit te geven en dat is in de keuken niet heel anders. Ik ben iemand die het wel belangrijk vind dat dingen op tijd vervangen worden. Ik regel het liever voordat iets kapot gaat, dan dat ik er te lang mee wacht en je dus in de problemen komt. Zo was het voor mij al een tijdje duidelijk dat de horeca afzuigmotoren die wij hebben het niet meer heel erg lang zouden gaan volhouden. Deze moesten dus snel vervangen worden. Van bovenaf kreeg ik echter te horen dat dit echt nog niet nodig was. Totdat een van de horeca afzuigmotoren het dus inderdaad begaf. Ze zijn ooit allemaal op hetzelfde moment aangeschaft en daar had ik dus gelukkig een sterk punt om toch op het internet rond te mogen kijken om offertes op te vragen. Uiteindelijk was dit helemaal niet nodig, want op de website van de Horeca Ventilatie Shop hebben ze niet alleen een breed aanbod, maar ook nog eens heel erg duidelijk staan wat alle kosten zijn.

  • Afzuigkappen
  • Onderhoudsproducten
  • Ventilatoren

Ze hebben hier allerlei apparaten op het gebied van ventilatie in de horeca. Natuurlijk hebben ze hier ook de horeca afzuigmotoren waar ik naar op zoek was en voor een hele fijne prijs. Toen ik dit zag hoopte ik direct dat mijn baas hiermee in zou stemmen. En wonder boven wonder was dit inderdaad het geval!

Het bestellen van de horeca afzuigmotoren

Na het krijgen van de toestemming van mijn baas ben ik zo snel mogelijk terug gegaan naar de website van de Horeca Ventilatie Shop. Ik wist hoe belangrijk het was om snel de horeca afzuigmotoren in huis te krijgen en dan is het natuurlijk ook wel van belang dat je ze snel bestelt. Ook al was het behoorlijk druk in de keuken die dag, toch heb ik hier even de tijd voor genomen. Gelukkig zit de website van de Horeca Ventilatie Shop heel helder in elkaar en had ik de bestelling zo geplaatst. Ik kreeg ook de mogelijkheid om te kiezen of ik er montage bij wilde en dat heb ik er maar aan toegevoegd. Ik ben zelf reuze handig in de keuken, maar toch wat minder met het monteren van apparaten en installaties. Dat laat ik liever aan de professionals over.

Een geweldige service bij het leveren van de producten

Als je wel eens vaker online producten bestelt die vervolgens door het bedrijf zelf afgeleverd worden, dan heb je misschien net als ik de ervaring dat dit toch niet altijd even goed verloopt. Zo heb ik wel eens gehad dat de service op de website uitstekend was, maar de aflevering bar slecht. Sindsdien ben ik er altijd een beetje bang voor dat dit opnieuw zal gebeuren. Gelukkig hoefde ik daar bij de Horeca Ventilatie Shop absoluut niet bang voor te zijn bij het bestellen van de horeca afzuigmotoren. Het afleveren, en tegelijkertijd het monteren, van de producten verliep snel en zeer professioneel. Voor ik het wist konden we aan de slag met de horeca afzuigmotoren. En de horeca afzuigmotoren zijn zeker goedgekeurd. We hebben er inmiddels al een aantal weken heel erg veel plezier van.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn