Het is natuurlijk vervelend wanneer je te maken krijgt met chaos in het magazijn. Het probleem is dan al snel dat je niet meer kunt vinden wat je nodig hebt. Het is daarom beter om gewoon meteen te zorgen dat alles op orde is. Zodra alles immers netjes op orde wordt gebracht, dan kun je alles een stuk makkelijker vinden. Hoe sneller je iets kan vinden, des te minder tijd gaat er verloren en dat is uiteindelijk alleen maar goed voor de winst. Maar voor de nodige orde kun je natuurlijk wel wat hulp gebruiken. Je kunt dit regelen via het kopen van de juiste legbordstellingen. Deze zijn heel geschikt voor het ordenen van verschillende materialen en artikelen. Door gebruik te maken van legbordstellingen kun je dus eenvoudig orde creëren in de chaos. Beter is het natuurlijk om gewoon direct orde te creëren. Als je bijvoorbeeld kijkt naar een magazijn behorende bij een schoenwinkel, dan is een geordend magazijn van wezenlijk belang.  Op het moment dat een werknemer niet snel genoeg de juiste schoenen voor de klant kan vinden, dan is de klant natuurlijk snel gevlogen. Mensen hebben over het algemeen geen engelengeduld en daar moet je dus rekening mee houden. Maar ook grote magazijnen behorende bij bedrijven of warenhuizen dienen uiteraard op orde gehouden te worden. Daar kun je legbordstellingen dan ook goed voor gebruiken. Deze legbordstellingen kun je overigens ook prima combineren met andere stellingen zoals bijvoorbeeld grootvakstellingen. Het is maar net wat er in jouw magazijn zoal opgeslagen moet worden. Tevens kun je kiezen uit nieuwe of gebruikte legbordstellingen. 

Kies voor gebruikte of nieuwe legbordstellingen 

De keuze voor gebruikte of nieuwe legbordstellingen hangt ook weer af van je eigen wensen en voorkeuren.  Maar het is goed om te beseffen dat de gebruikte legbordstellingen uiteraard goedkoper zijn dat de nieuwe stellingen. Maar hoewel je minder betaalt, ontvang je in principe niet minder kwaliteit. Daarom is het in veel gevallen financieel gezien een betere optie om gewoon gebruikte legbordstellingen te kopen. Qua duurzaamheid en milieu is het ook beter om te kiezen voor de variant die reeds is gebruikt.  Dat betekent immers dat er minder materialen gebruikt hoeven te worden om nieuwe stellingen te creëren. Desalniettemin heb je bij L.P. Petersen de ook de optie om nieuwe stellingen te kopen. Het gaat dan ook verschillende soorten stellingen zoals:

  • Grootvakstellingen
  • magazijnstellingen
  • Palletstellingen
  • Lppetersen

Deze kun je dus allemaal bestellen bij de specialist L.P. Petersen. 

kijk snel eens op de site voor meer informatie

Mocht je meer willen weten over de vele mogelijkheden, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de website van lppetersen.nl. Hier lees je van alles over de verschillende soorten stellingen en waar je deze het beste voor kunt gebruiken. Palletstellingen zijn uiteraard geschikt voor het opslaan van pallets en een grootvakstelling is net iets robuuster dan legbordstelling. Tevens zie je op de site ook direct een optie om een prijsopgave aan te vragen. Dat is wel zo makkelijk, want dan weet je immers direct waar je aan toe bent. Ik zou dit toch zeker aanbevelen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn