Symbolbv - Lean Six SigmaDankzij de Lean Six Sigma cursus zal u snel op een verantwoorde manier de processen binnen uw bedrijf kunnen aanpassen. Processen zullen sneller en duurzamer verlopen en u kunt daardoor flink op diverse onkosten besparen. U zult immers minder mankracht nodig hebben voor dezelfde opdrachten terwijl u er meer winst op maakt. Dat betekent dat u kunt blijven innoveren en uitbreiden. Dat klinkt u vast en zeker als muziek in uw oren en daarom hopen we dan ook dat u snel eens op onze website een kijkje komt nemen want daar leggen we u alles uit over deze Lean Six Sigma cursussen en hoe u die bij ons kunt komen volgen. Wat behelst de Lean Six Sigma nu eigenlijk precies? Dat is lastig om in een tekst als deze samen te vatten want er komen veel technische termen aan bod. Daarnaast is er niet zoiets als een Lean Six Sigma maar kunt u op diverse niveaus een Lean Six Sigma cursus volgen bij ons. U krijgt dan ook niet een diploma maar u behaalt een band, net als dat bij karate het geval is. De zogenaamde master black belt is dan ook het hoogst haalbare bij ons, net zoals dat het geval is bij karate. Dit is de langst lopende training en die duurt maar liefst 14 dagen. U hebt daar wel eerst de andere banden voor nodig dus als u als het ware de gehele training “Lean Six Sigma” wilt doorlopen, dan bent u wel even bezig. Toch raden we dit absoluut aan. Zeker voor ondernemers en werkgevers die veel mensen onder zich hebben. We kunnen het ons goed voorstellen dat een klein bedrijf enkel de eerste of de eerste twee banden wilt halen en dat daarmee de kous af is. Maar als het er echt op aankomt, dan raden we u van harte aan om “all the way” te gaan. Wij zijn dan ook van geen kleintje vervaard en kunnen ok goed grote groepen ondersteunen. U geeft het maar aan en wij plannen u direct in.

Leer managen dankzij de Lean Six Sigma

Hebben we u al weten te interesseren voor de Lean Six Sigma methode? We hopen het maar. Wat u nu het beste kunt gaan doen is eens op onze website gaan kijken naar de mogelijkheden voor het volgen van een Lean Six Sigma training. In principe bieden we alle levels aan dus iedereen kan bij ons terecht. We hebben twee instituten te weten in Amersfoort en Enschede. Beiden centraal gelegen in het land en daarom hopelijk voor iedereen eenvoudig te bereiken. Toegegeven dat Enschede wel in het oosten ligt maar Amersfoort is voor iedereen simpel te bereiken. We hebben maar liefst 5 van de maximale 5 sterren die er te behalen valt dus u mag er wel gerust vanuit gaan dat onze service op het gebied van Lean Six Sigma een van de beste is die u in dit land zult kunnen vinden. Maakt u hier dan ook optimaal gebruik van, het zal u absoluut geen windeieren leggen. Ook waarderen we het heel erg als u een ons een cijfer geeft nadat u de Lean Six Sigma hebt gevolgd. Deel uw ervaringen en beschrijf wat en hoe het uw bedrijf heeft veranderd. U kunt dan ook naast het raten ook een review achterlaten, dat waarderen wij en potentiële nieuwe klanten zeer. Niet alleen geven wij Lean Six Sigma training, ook doen we aan consultancy. Het kan immers zo zijn dat u al erg bekend bent met Lean Six Sigma en dit dan ook hebt toegepast. Maar stof wil nog weleens roesten en aan half werk hebt u niets. Zeker als u merkt dat het aanvankelijk erg goed ging en het een boost gaf maar dat het nu wat minder gaat. Wij komen dan graag een kijkje nemen, kunnen u tips en advies geven en ga zo maar door. Reken er maar op dat u na het gesprek zich als herboren zult voelen en u weer opgeladen bent om uw bedrijf weer winstgevend te maken en om alle processen te versoepelen zodat iedereen er met een vrolijk gezicht en een niet al te hoge werkdruk aan de slag kan gaan. Lean Six Sigma kan dus de oplossing voor al uw problemen betekenen. Waarom zou u dit dan ook nog langer uitstellen? Neem vandaag nog contact met ons op zodat we de Lean Six Sigma voor u meteen kunnen gaan inplannen. Uiteraard vindt u de beschikbare data op onze website terug.

Vraagt u vrijblijvend een brochure aan

U kunt op diverse manieren met ons in contact komen:

  • u kunt langskomen bij ons op kantoor in Amersfoort of Enschede
  • schrijf ons een brief of stuur een e-mail
  • of bel ons op maar doet u dit wel tijdens kantooruren
  • of vul het online contactformulier in met daarbij al uw prangende vragen over ons, de Lean Six Sigma of wat dan ook. Vergeet niet uw naam en e-mail bij te voegen

Het maakt niet uit of u nu uit het noorden, oosten, westen, zuiden of zelfs uit België komt voor de Lean Six Sigma training. Wij staan voor iedereen klaar. Wilt u graag op de hoogte blijven en updates ontvangen over de Lean Six Sigma cursussen en het reilen en zeilen binnen ons bedrijf? Dan kunt u lid worden van de nieuwsbrief. Die ontvangt u vervolgens eens per maand en afmelden gaat net zo eenvoudig.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn