Ben je op zoek naar mooie katten accessoires die je online kunt bestellen? Dan moet je absoluut eens een kijkje nemen in de webshop van The pet Empire. Daar zijn ze gespecialiseerd in allerlei accessoires voor huisdieren (zoals katten en honden) maar dan super hip. Bij The Pet Empire vinden ze namelijk dat honden of katten accessoires niet lelijk hoeven te zijn, en dat bewijzen ze met hun prachtige collectie items die niet zouden misstaan in een luxe design interieur. Hele stijlvolle voerbakken bijvoorbeeld, welke een stuk mooier op je vloer staan dan de lelijke standaard voerbakjes uit de lokale dierenwinkel. En ze verkopen zowel voerbakken die je los op de grond zet als bakjes in een mooie standaard. Het is namelijk eigenlijk beter voor je huisdier als die niet te ver hoeft te buigen om te eten, dat is niet zo’n gezonde houding. Als je het bakje dus op hoogte zet hoeft je hond of kat minder moeite te doen en is zijn keel minder gestrekt tijdens het eten, en dat eet veel prettiger. Deze MiaCara Desco hondenvoerbak is natuurlijk ook voor grote katten te gebruiken, maar voor kleine katten kun je beter een los bakje op de grond zetten. Overigens geldt ook voor veel katten accessoires dat je ze gerust voor kleine honden kunt gebruiken. Speeltjes bijvoorbeeld, of mandjes waar die kan kan chillen.

Design katten accessoires voor een trendy interieur

Heb jij ook een super hip interieur en erger je je dood aan die lelijke honden en/of katten accessoires? We begrijpen je punt helemaal. De meesten zijn namelijk erg leuk en comfortabel voor je huisdier, maar niet echt ontworpen om er mooi uit te zien. Er wordt dus wel aan je kat gedacht, maar niet aan jou als eigenaar, en dat is zonde. Bij The Pet Empire vonden ze dat dat anders kon, en dus hebben ze van over de hele wereld alleen de allermooiste en meest trendy honden en katten accessoires ingekocht. Deze zijn zó hip dat je je er totaal niet meer aan stoort, en ze zelfs je interieur mooier maken. Je hoeft ze dus niet langer te verstoppen in een hoekje of achter de bank om je er maar niet aan te hoeven storen, want al deze accessoires mogen gezien worden!

Wat verkopen ze in deze huisdier webshop?

Bij The Pet Empire verkopen ze een zeer breed assortiment honden en katten accessoires, maar dan super trendy. Denk maar eens aan de volgende items:

  • Super veel leuke speeltjes
  • Voederbakken in diverse formaten en hoogtes
  • Mandjes en lekkere kussens
  • Halsbanden en riemen
  • Krabpalen en kattenbakken

Je leest het goed, ze hebben zelfs super hippe krabpalen en kattenbakken in deze webshop. Dit zijn namelijk vaak de meest lelijke dingen die je je maar voor kunt stellen, en dus gingen veel mensen je al voor door in deze webshop te winkelen. En als je daar toch al aan het shoppen bent voor die nieuwe kattenbak, neus dan gelijk even tussen al die andere trendy katten accessoires. Het zal nog moeilijk worden om niets anders te bestellen, want het is allemaal even mooi.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn