Bent u dol op vlees maar probeert u wel rekening te houden met het milieu? Dan kunt u dat op allerlei manieren aanpakken. Het terugdringen van uw consumptie is een logische vervolgstap die wij u zelfs aanbevelen. Het klinkt wellicht vreemd om dat te horen uit de mond van een wild poelier. Maar reken er maar op dat wij als wild poelier tegen de plofkip en de bio-industrie zijn. Dat zijn zaken die ook wij willen uitbannen. Dientengevolge zult u geen vlees aantreffen uit dergelijke industrieën. Wij hebben, en dat zeggen wij in trots, drie sterren van de Dierenbescherming gekregen op al het vlees dat we verkopen. Gezien het feit dat we een wild poelier zijn die u in Noordwijk kunt bezoeken, bieden we u een zeer brede selectie aan overheerlijk vlees aan dat op relatief diervriendelijke wijze is verkregen. Moet u nagaan dat onze kip minstens tweemaal zolang op aarde heeft rondgelopen dan een willekeurige plofkip. Het zijn vrije uitloop dieren en dat betekent niet alleen dat ze veel meer bewegingsvrijheid hebben gekend, ze bevatten geen antibiotica en konden in de buitenlucht rondscharrelen. Naast kip, rund of varken, dus de diersoorten die de mensen in Nederland het meeste nuttigen, vindt u bij deze wild poelier ook een keur aan wild. Geschoten volgens alle normen en waarden die daarbij horen en enkel geschoten in het jachtseizoen kunt u bij de wild poelier allerlei bijzondere vleesproducten kopen. Kijkt u daarom eens op onze website. Daar vindt u niet alleen het adres van de wild poelier maar ook de locaties waar u onze marktkraam tegen kunt komen. Vergeet daarom niet om poelierruardy.nl even op te slaan tussen uw favoriete websites.

U zult keer op keer bij deze wild poelier terugkomen

U treft de wild poelier aan in Zuid-Holland, in de regio Noordwijk. Van heinde en verre bezoekt men deze speciaalzaak die meer dan 75 jaar aan ervaring herbergt. Dat is een schrikbarend hoog getal dus u zult begrijpen dat de kennis hier van vader op zoon is doorgegeven. Wat zijn zoal de specialiteiten van deze wild poelier? We hebben een korte opsomming gemaakt:

  • Haas en konijn,
  • Eend, patrijs en bosduif,
  • Maar ook hinde, ree, hert en hertenkalf,
  • Probeer ten slotte ook eens everzwijn, u weet niet wat u proeft!

Let er wel op dat dergelijke producten seizoen producten zijn omdat ze gebonden zijn aan het jachtseizoen dat doorgaans loopt in de herfst en de winter. Waarschijnlijk eet u deze specialiteiten ook het liefste in deze periode, bijvoorbeeld als kerstdiner. Vraagt u zich af of er een bepaalde diersoort ook in een andere periode van het jaar bij deze wild poelier te koop is? Klim dan even in de pen of neem telefonisch contact met ons op. We bieden u in ieder geval het gehele jaar door biologisch vlees en scharrelkippenvlees aan. Dus bezoek ons eens op de markt in Noordwijk, Oud Rijswijk, Voorhout of Zandvoort.

In het jachtseizoen is ons assortiment nog spectaculairder

Op onze website geven we u graag diverse tips over het bewaren, bewerken, bakken en koken van de producten die u bij deze wild poelierruardy.nl hebt gehaald. Daarnaast vindt u linkjes met heerlijke wildrecepten en kunt u de wildkalender online inzien. We zetten iedere dag weer alles op alles om de lekkerste vleesproducten op de markt te kunnen brengen. vanuit de groothandel verwerken we ieder dag vers vlees zodat u enkel het beste van het beste mag verwachten. Tot slot willen we u wijzen op onze speciale polderhoen, van eigen bodem. Die is zowel gebakken, gekookt als gegrild overheerlijk!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn