lifebrander - curriculum vitaeWilt u graag een cv maken? Dan kunt u daarvoor het beste eens op onze website kijken. Wij bieden u namelijk diverse mogelijkheden tot het maken en opstellen van uw curriculum vitae. Klinkt u dat als muziek in uw oren en wilt u graag wat hulp bij het cv maken? Neemt u dan ten eerste een kijkje op onze website, lifebrander.nl, en neemt u vervolgens contact met ons op als u graag persoonlijke hulp wilt hebben bij het cv maken. Een cv maken is namelijk helemaal niet zo eenvoudig. Dat zeggen we niet om u af te schrikken. Immers, de basis is voor iedereen hetzelfde. Uw naam en adres komen bovenaan gevolgd door de naam en het adres van het bedrijf waar u wilt solliciteren. Een goede aanhef is dan wat volgt. Dan beschrijft u in het kort wat u allemaal hebt gedaan qua opleiding en werk en het kan zeker geen kwaad om uw pluspunten te benoemen. Bij het cv maken is het verstandig om in uw achterhoofd te houden dat velen op hetzelfde baantje solliciteren. Het is dus belangrijk dat u uniek bent. Natuurlijk, elk mens is uniek, maar we bedoelen dat uw cv in het oog moet springen. Geeft u bijvoorbeeld een bijzondere motivatie waarom u er graag zou willen werken en waarom u voor die baan de beste persoon bent. Niet dat u arrogant moet zijn, dat is weer het andere uiterste. Maar een sterke persoonlijkheid is zeker geen overbodige luxe. Uw cv maken is natuurlijk iets anders dan het opstellen van een sollicitatiebrief maar het komt in feite neer op dezelfde reeks aan handelingen. Een lijst hoort er ook bij en die bestaat uit al uw opleidingen, behaalde diploma’s en het werk dat u tot op heden hebt gedaan. Bij het cv maken is het ook verstandig als u kopieën van getuigschriften toevoegt. Als u solliciteert op een baan dat in het verlengde ligt van het werk dat u altijd al hebt gedaan, dan zijn dit soort geschriften vaak voor werknemers zeer overtuigend. Ze kunnen eventueel bij uw oude werkgever om informatie vragen en zo komen ze er vast en zeker snel achter dat u de meest geschikte persoon bent voor die baan. Wilt u nog meer weten over het cv maken? Lees dan snel verder!

We willen u graag helpen bij het cv maken

Een cv maken is eenvoudiger dan u denkt. Zeker als u de handige tips van lifebrander.nl opvolgt. Wij willen u erg graag helpen met het op de rit krijgen van uw leven. Als het even niet meer zo goed gaat met uw carrière, dan kunt u daar iets aan doen. U moet niet in de put blijven zitten want het leven is daar veel te kort voor. Straks krijgt u nog een crisis. Wist u dat dit steeds vaker voorkomt bij jongeren die net zijn afgestudeerd? Er zijn zoveel mensen die niet weten wat ze willen doen na hun studie. Daarnaast is er in sommige segmenten een ernstig banentekort. Dat komt mede door de crisis uit 2008. Bedrijven zijn kleiner geworden en nemen liever geen nieuw personeel aan. Een cv maken is daardoor nog belangrijker geworden omdat u daarin kwijt kunt wat u wel en niet kan. Herkent u dit soort problemen? Hebt u moeite met het cv maken? Dan kunt u een coach in de arm nemen. Via onze website vindt u snel een coach met wie u samen een cv maken kunt. Klinkt u dat nu al als muziek in uw oren? Blijf dan niet bij de pakken neerzitten maar klim in de pen. Wij hebben diverse coaches die u op diverse terreinen kan steunen. Wilt u enkel hulp bij het cv maken? Geen probleem, dan sturen we een coach voor een middagje naar u toe. Zit u echt in de put en weet u op het moment niet wat u met uw leven moet doen? Dan kan een dergelijke coach structuur aanbrengen in uw leven. Het gaat misschien al mis bij de basis. Slaapt en eet u eigenlijk wel voldoende? Sport kan tevens helpen om uw humeur te herwinnen. Herpak uzelf en blijf aldus niet in uw huidige sleur hangen. Als u dat allemaal weer op orde hebt dan kan het cv maken beginnen.

Deze hulp is geheel kosteloos dus profiteer hiervan!

Een cv maken is simpel als u gebruik maakt van een van onze vele voorbeelden. Zo is er voor elke opleiding wel een geschikt voorbeeld te vinden. Wat u in ieder geval altijd op uw cv zet:

  • Uw contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.
  • Uw gevolgde opleidingen en behaalde diploma’s. Vergeet niet om eventueel behaalde certificaten te vermelden.
  • En natuurlijk welke banen u tot dusver allemaal hebt gedaan. Het kan geen kwaad om aan te geven waarom u er niet meer werkt.
  • Ook getuigschriften helpen een handje. Hebt u een lange staat van dienst bij een bedrijf maar bent u er wegbezuinigd? Vraag dan of u van hen een getuigschrift kunt krijgen. Daarmee maakt u waarschijnlijk grote indruk op de mensen waar u het volgende sollicitatiegesprek hebt!

Hebt u binnenkort een sollicitatiegesprek? Gaat u dan samen met uw coach een goede brief opstellen. Tevens geeft hij of zij u praktische tips voor het gesprek. Maakt u niet ongerust en blijf ontspannen. Draag een net pak en gaat u voor die tijd naar de kapper.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn