tdmc - tijdelijke regeling hypothecair kredietWilt u graag een tijdelijke regeling hypothecair krediet aanvragen omdat u denkt dat u daarvoor in aanmerking komt? Neemt u dan eens contact op met tdmc.nl want wij zijn gespecialiseerd in alles dat te maken heeft met de hypotheek. Of u nu een woning, kantoor, garagebox of bungalow hebt, het maakt ons niets uit. Sterker nog, misschien hebt u zelfs een tweede hypotheek genomen zodat u een bepaalde verbouwing in huis kon betalen, een auto kon aanschaffen of misschien zelfs wel een boot kon kopen. In alle gevallen willen we u graag adviseren over uw hypothecaire regeling. De tijdelijke regeling hypothecair krediet is een wet die in 2012 in werking trad en heeft te maken met de nasleep van de financiële crisis uit 2008. Veel mensen konden daardoor de belachelijk hoge rente niet meer betalen en de overheid vond het tijd om in te grijpen. U begrijpt dat de tijdelijke regeling hypothecair krediet resulteert in een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen voordat u in aanmerking komt tot het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Voldoet u aan deze voorwaarden? Dan komt u voor deze tijdelijke regeling hypothecair krediet in aanmerking. Het betekent tevens dat u gezien uw inkomen niet een al te hoge hypotheek kunt afsluiten. U kunt immers in de toekomst zonder verandering van salaris niet aan uw afbetalingsvoorwaarden voldoen. Het heeft dus zowel een positief effect op u als burger of zakenman maar ook voor de bank die uw hypotheek verstrekt.

We helpen u aan de tijdelijke regeling hypothecair krediet

De tijdelijke regeling hypothecair krediet is tamelijk ingewikkeld en een goede notaris zal u hiervan op de hoogte brengen. Misschien dat de makelaar of aannemer dit ook wel aan u zal vertellen. Als u er graag iets meer over wilt weten dan kunt u op onze website kijken en er vragen over stellen door ons te bellen tijdens kantooruren. Uiteraard staat het u ook vrij om een e-mail te versturen. Diverse bedrijven kunnen wij voorzien van een hypotheek manager die parttime of fulltime een groot deel van uw administratie kan overnemen. Met name uw hypothecaire zaken waaronder de tijdelijke regeling hypothecair krediet. Zoals we in de eerste alinea beschreven zijn er een aantal voorwaarden waaraan u moet voldoen voordat u de tijdelijke regeling hypothecair krediet kunt aanvragen. Dat zijn in het kort:

  • U moet uw hypotheek binnen een tijdsduur van 30 jaar afbetalen. Dat is de uiterste limiet.
  • En het moet verplicht een annuïteitenhypotheek en/of een lineaire hypotheek zijn. een combinatie is mogelijk, een andere variant hypotheek wordt voor deze regeling per definitie afgekeurd.

Vragen? Schroom dan niet maar klim in de pen

We kunnen het ons goed voorstellen dat u heel wat vragen hebt als u alleen al de term “tijdelijke regeling hypothecair krediet” hoort. Hopelijk biedt onze website u voldoende informatie om verder te gaan in uw speurtocht naar de hypotheek die aan uw wensen voldoet. Het moge duidelijk zijn dat we u erg graag van advies voorzien. Dat komt mede doordat veel mensen in het verleden de fout in zijn gegaan. Hun hypotheek was veel te hoog en men kon dit in geen mogelijkheid afbetalen. Zowel per maand niet als uiteindelijk het hele bedrag. U wilt niet uw leven lang uw huis moeten afbetalen. Het is verstandig om te kiezen voor de tijdelijke regeling hypothecair krediet. De tijdelijke regeling hypothecair krediet verandert overigens elk jaar weer. Dat heeft onder andere te maken met de “loan to value”. Wilt u daarover geïnformeerd blijven? Volg ons dan via de sociale media zoals Twitter en Facebook!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn