Onze familie is een grote, gezellige Molukse, familie, die door de jaren heen steeds groter is geworden. Oma, ooms, tantes, neven, nichten en alle partners van iedereen. Het is een bijzondere samenstelling van mensen. Helaas hebben we door de jaren heen ook van veel mensen afscheid moeten nemen en juist deze moeilijke achtergrond maakte, dat we een bijzondere activiteit met elkaar wilden delen. Iets meer dan een uitje in een stad of met elkaar uit eten gaan. We wilden nu een echte activiteitendag met elkaar doen. Na een kleine zoektocht zijn we uitgekomen bij Outdoor Unlimited voor een echte familiedag Twente.

Themakeuze voor familiedag Twente

We kozen voor een datum in de lente en hoopten op lekker weer. Een buitenactiviteit zou geweldig leuk zijn en we kwamen er achter, dat we bij Outdoor Unlimited keuze hadden uit verschillende invullingen voor een familiedag Twente:

 • Twente arrangement;
 • Jongens tegen de meisjes;
 • Schietcombi;
 • Expeditie Robinson;
 • Maffe Maffiatocht;
 • Your choice.

Het Twente arrangement leek ons heel leuk idee, maar de activiteiten van dit arrangement bestaan uit boomstamzagen, hooivork werpen, vaten werpen en een kruiwagen race. Omdat onze familie zo groot is, hebben we niet alleen te maken met allerlei typen mensen, maar ook alle leeftijden worden vertegenwoordigd. Het is niet leuk als een deel van de familie niet mee kan doen aan bepaalde activiteiten, omdat het lichamelijk onmogelijk is om deel te nemen. We besloten voor onze familiedag Twente voor het Your choice arrangement te gaan. Dit arranagement bestond uit verschillende activiteiten zoals:

 • Jeu de boules;
 • Discgolfen;
 • XXL games;
 • Kickbiken;
 • Midgetgolf.

Met deze activiteiten zou iedereen mee kunnen doen en plezier kunnen hebben. We kozen voor het familiedag Twente Your choice Silver pakket en kregen een scherpe prijs voor de dag aangeboden met een aanvullend horecapakket. Dat pakket bestond uit:

 • Ontvangst met koffie, thee en cake;
 • Een consumptie tijdens de activiteiten;
 • Een BBQ aan het einde van de dag, die 1,5 uur duurt.

Een onvergetelijke en onbetaalbare familiedag 

We hadden het geluk, dat we op de familiedag Twente prachtig lenteweer voorgeschoteld kregen. Het was geweldig om iedereen weer samen te zien, in goede gezondheid, en de sfeer zat er goed in. Daar droeg de ontvangst van de medewerkers van Outdoor Unlimited ook aan bij. Wat een enthousiaste en vriendelijke medewerkers, we voelden ons vanaf de eerste minuut welkom. We kregen eerst de gelegenheid om met elkaar te kletsen en te knuffelen onder het genot van een drankje en een cakeje. Er waren zitjes klaar gezet in de buitenlucht en er klonk een gezellig muziekje. Na een half uurtje werden de spelletjes uitgelegd en werden we in kleine groepjes verdeeld. Bij sommige familieleden kwam hierdoor hilarisch genoeg een ware competitiedrang naar boven. Elk groepje startte bij een andere activiteit. Hoewel elk groepje met een andere activiteit bezig was, waren de activiteiten niet ver van elkaar vandaan verwijderd. De mensen die bij midgetgolf bezig waren, konden gewoon kletsen met de mensen die verderop bezig waren met jeu des boules. Het was zo gezellig! Over het hele veld hoorde je gelach en aanmoedigingen. Het was heerlijk om iedereen zo veel plezier met elkaar te zien maken. Na een consumptie en 2,5 uur spelletjes op het veld, stond de barbecue voor ons klaar. Deze familiedag Twente werd afgesloten met een heerlijke barbecue, dat bestond uit lekker vlees, broodjes en salades. Het ontbrak ons aan niks! Zelfs al zou je niet precies weten waar je naar op zoek bent: https://www.outdoorunlimited.nl/ kan het je bieden. De gezelligste en best georganiseerde familiedag Twente kan je bij hen vinden! Zij staan garant voor gezelligheid, professionaliteit, vriendelijkheid, enthousiasme en succes!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn