Onlangs zijn ik en mijn vrouw verhuisd naar Soest. We zijn daar een nieuwbouwwoning betrokken. Zo kwam het dat ik voor het eerst in mijn leven zelf verantwoordelijk was voor het type glas dat in mijn huis geplaatst zou worden. Zoals je misschien kunt begrijpen: ik had geen idee wat de mogelijkheden waren, of waar ik aan moest denken! Ik ben toen op zoek gegaan naar een professional en kwam terecht bij De Glaswacht. Deze glashandel in Soest is al jarenlang een expert op het gebied van glas. Ze kunnen diverse soorten glas leveren, maar staan ook altijd voor je klaar om je van informatie te voorzien. Waar heeft deze glashandel in Soest mij mee geholpen?

  • Het type glas
  • Op maat maken van het glas
  • Voorkomen en oplossen van glasschade

Ik ben eerst even naar de website gegaan van deze glashandel in Soest. Daar vond ik een handig contactformulier. Even mijn gegevens invullen en klaar! Al snel kreeg ik bericht terug van een medewerker en heb ik even opgebeld. In dat eerste gesprek maakte ik mijn situatie kenbaar en gaf ik aan dat ik zelf eigenlijk niet wist wat ik precies kon doen. Ik had de optie gekregen tussen HR++ dubbelglas en inbraak werend glas, maar wat was nou de beste keuze? De expert aan de andere kant van de lijn vertelde me rustig waar ik aan moest denken. Hij hield daarbij niet alleen rekening met de locatie van het pand –en dus de eventuele geluidsoverlast- maar ook met mijn energieverbruik. We kwamen er samen achter dat dubbelglas voor mij de beste keuze was. Gevolg: ik werd gelijk klant van deze glashandel in Soest! Ik ben erg tevreden met de dienst die mij werd geboden. Ik kon terecht met mijn vraag en kreeg direct een aantal passende oplossingen aangeboden.

Glashandel Soest: glas op maat maken

Het is vaak een hele uitdaging om goed glas te krijgen van het juiste formaat. Daarvoor kun je niet altijd in de winkel terecht. Soms moet je de ramen speciaal op maat laten snijden en vervolgens importeren, een enorm karwei. Deze glashandel uit Soest kan ook daarmee helpen. Ze nemen de maten op en zorgen vervolgens dat het glas op de juiste grootte wordt gesneden. Je bent dus niet aan het bellen met de fabriek, maar gewoon met je lokale glashandel in Soest! Waar ze me ook mee geholpen hebben, is bij het voorkomen van glasschade. Ze gaven me handige tips en verklapten ook een aantal goede gebruiken. Zo weet ik zeker dat het glas lang meegaat en dat ik niet om de paar maanden hoef op te bellen. Ben jij ook op zoek naar een glashandel in Soest? Dan kan ik De Glaswacht van harte aanbevelen. Surf eens naar hun site, http://www.deglaswacht.nl/glashandel-soest/, voor meer informatie over hun werkwijze, of kom langs op locatie voor een bak koffie. Je wordt snel en professioneel te woord gestaan!

Zelfs kogelwerend glas

Ik kwam er zelfs achter dat de Glaswacht ook kogelwerend glas verkoopt. Voor mij was dat natuurlijk niet aan de orde, maar het lijkt me een geruststelling voor winkelpanden of kantoorgebouwen. Voor een kleine meerprijs verzeker je de veiligheid van de producten die je verkoopt, of de medewerkers waar je verantwoordelijk voor bent. Wil je meer weten over de verschillende vormen kogelwerend glas, of wil je direct een bestelling plaatsen? Klik direct op de bovenstaande link en plaats je bestelling. Het glas wordt direct geproduceerd en vervolgens vakkundig naar je toegebracht. Mocht het glas onderweg beschadigd raken, dan is het uiteraard aan deze glashandel in Soest om dit kosteloos te vervangen! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn