Heeft u zich altijd al afgevraagd wat electrische handendrogers zijn? En meer belangrijk: wat het nut ervan is? Dan wordt het de hoogste tijd dat u komt te weten waar we het hier nou eigenlijk over hebben. De tijd dat u in uw restaurant of andere eet- of slaapgelegenheid handdoeken op moet hangen, is verleden tijd dankzij de komst van electrische handendrogers. Deze apparaten zorgen er namelijk voor dat de handen van uw gasten en wellicht ook wel die van uzelf op een hygiënische wijze gedroogd worden. Na een bezoek aan het toilet is het immers gelukkig goed gebruik de handen te wassen. Door electrische handendrogers worden diezelfde handen daarna ook weer droog. U heeft er geen gedoe mee door steeds een nieuwe handdoek op te moeten hangen. Ook is het niet noodzakelijk nieuwe papieren handdoeken of tissues in te slaan. Deze vormen overigens ook een veel grotere belasting voor het milieu dan electrische handendrogers dat doen. Zeker als men naar de meer moderne exemplaren kijkt zal het al gauw duidelijk worden dat overstappen op electrische handendrogers een forse besparing van het milieu oplevert. Gaat u voor uzelf maar eens na wat al die honderden bezoekers per dag, die ongetwijfeld ook uw wc’s bezoeken, aan papieren doekjes zouden verbruiken. Ook vanuit wetenschappelijke hoek is het gebruik van electrische handendrogers aangeraden. Met name de nieuwere modellen maken op een erg efficiënte wijze gebruik van energie, zodat u er al met al zo weinig als redelijkerwijs mogelijk is van verbruikt. Dat kan door gebruik te maken van slimme schakelingen. De droger staat dus alleen aan als dat ook echt nodig is. Een uitgekiende techniek zorgt daarnaast voor het beste resultaat voor de handen van uw gasten. En laten we wel wezen, uiteindelijk draait het allemaal om het comfort van de bezoekers van uw toko.

Electrische handendrogers online bestellen

Nu we vast hebben kunnen stellen dat electrische handendrogers beter voor het milieu zijn dan andere oplossingen voor het drogen van de handen, rest de vraag waar u deze producten dan kunt bestellen. Het antwoord op die vraag luidt als volgt. U kunt electrische handendrogers namelijk het beste niet in een fysieke winkel, maar online bestellen. Op het internet uw aankopen doen heeft vele voordelen, te weten:

  • ruim assortiment
  • niet gebonden aan openingstijden
  • snelle bezorging op door u gewenste locatie

Als u dan eenmaal toch op het wereldwijde web aan het zoeken bent naar electrische handendrogers, kunt u het beste naar de site van Horeca world gaan. Deze uiterst gerenommeerde firma bezorgt al jarenlang haar beste artikelen bij bekende bedrijven in ons land. Gaat u voor een fraai overzicht van al die merknamen maar eens naar onze homepage. Daar treft u overigens eveneens meer informatie aan over hoe het bestellen van electrische handendrogers dan precies in zijn werk gaat. U zult er dan achter komen dat dit werkelijk waar een fluitje van een cent is. Enfin, door uw bestelling bij de al bij naam genoemde onderneming te plaatsen, bent u ervan verzekerd louter de beste artikelen in huis te halen. Vele bekende namen gingen u al voor. U heeft dus de mogelijkheid zich aan te sluiten bij de haast eindeloze rij tevreden klanten van ons bedrijf. Die kans laat u toch niet liggen? Wij hebben een enorm assortiment aan electrische handendrogers op voorraad. Ten zeerste valt aan te bevelen dit eens op uw gemak op onze website te bekijken. Dan kunt u vanuit uw luie stoel en met een kopje koffie in de hand door het aanbod browsen zonder daarbij lastig te worden gevallen door irritante, opdringere verkopers die u weer eens proberen wat aan te smeren.

Groot online aanbod

Zoals daarnet al even aangestipt, hebben wij van Horeca world een enorm online aanbod aan onder meer electrische handendrogers van louter de beste kwaliteit. Want als het gaat om electrische handendrogers valt er nog wel wat te kiezen. Hoe groter uw budget is, hoe korter de bezoekers in uw toilet zullen verkeren. De duurdere drogers zijn namelijk voorzien van een bepaalde techniek die zorgt voor een korter droogproces. Ook op een ander punt onderscheiden zij zich. Duurdere apparaten zorgen ervoor dat de lucht die ze uitblazen gefilterd is. Concreet komt dat erop neer dat de uitgeblazen lucht door een filter, een zogenaamd HEPA-filter, gaat. Het design van de meer prijzige electrische handendrogers spreekt ook net wat meer tot de verbeelding dan de goedkopere varianten. Toch is het lang niet altijd nodig een dure machine aan te gaan schaffen. Want ook een wat goedkoper ding kan nog steeds prima zijn werk doen. Ziet u inmiddels door de bomen het bos niet meer? Neem in dat geval vlug contact met ons op. Wij hebben jarenlange ervaring met het verkopen van electrische handendrogers en dat brengt automatisch mee dat we er inmiddels ook aardig wat verstand van hebben. Graag verzorgen we op uw aanvraag een offerte op maat. Wij houden rekening met de toepassing waarvoor electrische handendrogers worden gebruikt, maar natuurlijk ook met het prijskaartje zoals door u aangegeven. Niet iedereen kan het zich immers permitteren duizenden euro’s aan electrische handendrogers uit te geven en meer belangrijk zal niet elke uitbater van een café of ander horecabedrijf dat ervoor over hebben. Blijf dus niet met vragen zitten, maar stel ze ons gerust. Wij hebben nog nooit iemand buiten in de kou laten staan en zullen dat natuurlijk bij u eveneens niet doen

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn