Ons huis is niet van de laatste jaren en dat merk je aan veel onderdelen van de woning. Zo hebben wij grote ramen, maar die zijn slechts voorzien van enkel glas. Nu wij meer thuis zitten, merken wij ook hoe koud ons huis kan zijn en daarom hebben wij besloten dat wij graag aan de slag wilden gaan met ons huis. Wij hebben namelijk gemerkt dat wij ook veel geld zouden kunnen besparen wanneer wij ons huis van dubbel glas zouden voorzien. Wij hebben toen bekeken wat de mogelijkheden waren om ergens goed dubbel glas te vinden en wij hebben toen gezien dat wij even goed moesten kijken waar wij ons dubbel glas het beste konden inkopen. Wanneer je namelijk zomaar bij de eerste de beste je dubbel glas gaat inslaan, kun je er zo goed als zeker van zijn dat je meer betaalt dan nodig is. De bedrijven die namelijk veel reclame maken voor hun dubbel glas, moeten deze kosten ook terugverdienen en daarom hebben wij even goed ons best gedaan om te achterhalen waar wij het beste ons dubbel glas konden kopen. Wij hebben toen gezien dat wij op de site van glasgigant.nl heel interessante mogelijkheden konden vinden. Deze mensen hebben vele soorten glas beschikbaar en u bent hier dus ook aan het juiste adres wanneer u dubbel glas wit kopen. Ik heb gekeken wat de mogelijkheden zijn om hier dubbel glas te bestellen en ik merkte dat ik een beetje onzeker was over welke afmetingen ik moest doorgeven voor het dubbel glas dat wij wilden plaatsen. Gelukkig las ik op de site dat je altijd even contact kunt opnemen wanneer je meer over deze mensen wilt weten en dus heb ik dat ook even gedaan. Ik heb toen een heel aardige medewerker aan de lijn gekregen die mij heel goed kon uitleggen wat ik moest doen om het juiste dubbel glas te kunnen bestellen. Ik heb toen mijn order aan deze mensen doorgegeven en ik kreeg te horen dat ik mijn dubbel glas al heel snel in huis kon hebben. Dat was fijn om te horen want daardoor konden wij gelijk aan de slag om te zorgen dat wij de kozijnen in gereedheid zouden brengen. 

Door dit dubbel glas besparen wij heel veel geld

Wij zijn blij dat wij voor dubbel glas zijn gegaan want nu wij ons huis van dubbel glas hebben voorzien, merken wij hoe groot het verschil is met eerst. Wij vonden ons huis vroeger altijd heel koud, maar tegenwoordig kunnen wij de kachel een kwartiertje aanzetten en dan is de hele woning warm. Dat komt omdat de warmte goed wordt vastgehouden door dit dubbel glas en wij zijn daarom blij dat wij gekozen hebben om dubbel glas in ons huis aan te brengen. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u ook graag ander glas of dubbel glas in uw woning willen aanbrengen, dan kunt u ook even:

  • Naar glasgigant.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een bestelling doorgeven zodat u uw woning van het juiste soort glas kunt voorzien 

Ik hoop dat u hier kunt vinden wat u nodig heeft om uw woning te isoleren.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn