Als je samen met je partner in 1 bed wilt slapen, dan moeten jullie allebei natuurlijk op een goed matras slapen. Het is dan ook van belang om te investeren in kwaliteit, maar dat betekent zeker niet dat je daarom heel diep in de buidel moet tasten. Dit kun je wel doen natuurlijk, want er zijn zeker matrassen te krijgen met prijzen ver boven de 1000 euro. Maar dat hoeft niet, want je kunt ook kiezen voor een stevig pocketvering matras 140×200 van droomidee. Een pocketvering matras 140×200 is ideaal voor wanneer je er alleen op slaapt, maar het is ook een prima matras voor 2 personen. Dat komt doordat de veren in de individuele pockets onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Daardoor kun je je omdraaien zonder dat je partner het merkt. Dat is uiteraard wel zo prettig, want daardoor is het ook veel makkelijker om ongestoord te kunnen slapen. Je wordt niet wakker door iedere beweging van degene die naast je ligt. Je kunt dankzij een pocketvering matras 140×200 dus prima genieten van een heerlijke nachtrust. Dat betekent ook dat je met meer energie ontwaakt. Je voelt je dankzij dit pocketvering matras echt een stuk uitgeruster. Tevens is het zo dat je gewoon lekker ligt op een pocketvering matras 140×200. Het is immers niet zo dat je direct op de pocketveren ligt. Over de veren heen heb je te maken met een laag koudschuim of traagschuim. Het is dan ook maar net wat jij het fijnst vindt. Overigens is het wel zo dat de editie met traagschuim ook is voorzien van een zijde met koudschuim. Je kunt bij dat model dus profiteren van zowel traag- als koudschuim. Je kunt het dan afwisselen of, als je het niet helemaal zeker weet, dan kun je ook beide kanten uit proberen. Deze editie is uiteraard wel wat duurder dan het model met alleen koudschuim. Dus als je weet dat je prima ligt op een matras met koudschuim, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Je kunt op de site van droomidee.nl precies zien wat voor opties je hebt. Als je het niet zeker weet, dan is dat uiteraard ook geen probleem. Je kunt het matras van je keuze namelijk bestellen en vervolgens kun je het pocketvering matras 140×200 100 dagen uitproberen. Mocht je voor het verstrijken van de 100ste dag nog steeds niet tevreden zijn, dan kun je het matras retourneren. Kijk daarom voor meer informatie gerust eens op de website van droomidee.nl.

Bestel jouw pocketvering matras online via de website

Je kunt het matras van je keuze gemakkelijk bestellen via de website. Je kunt een pocketvering matras 140×200 toevoegen aan de winkelwagen en zo direct bestellen. Vervolgens wordt het matras netjes naar je adres verzonden. Daarna kun jij het zelf 100 dagen gaan uit proberen. Maar de kans is groot dat je het matras niet zult retourneren, want de meeste mensen zijn dik tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. 

De vele voordelen van de webwinkel

Als je een pocketvering matras 140×200 bestelt bij droomidee, dan profiteer je naast 100 dagen proefslapen ook van andere voordelen zoals: 

  • Duurzame materialen
  • 100$recyclebaar
  • Gratis verzending

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn