Bij ons op kantoor werken veel mensen die de hele dag achter de computer moeten zitten. Dat lijkt een heel rustige baan, maar zitten is lang niet altijd goed voor de mens en daarom is het altijd goed om een keer te kijken hoe je kunt zorgen dat je rug en alles goed behandeld kunnen worden. Het is namelijk zo dat wanneer je de hele dag zit, je rug op een gegeven moment krom gaat staan. Zeker wanneer de mensen zelf niet veel aan beweging doen, is de kans groot dat zij op den duur klachten krijgen. Vandaar dat wij dat als bedrijf graag wilden voorkomen en wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om onze mensen een goede werkplek aan te bieden. Wij hebben toen gekeken of er ook animo zou zijn voor staand werken. Wij hebben namelijk gelezen dat wanneer je de mogelijkheid tot staand werken aanbiedt, deze door veel mensen vaak heel sterk gewaardeerd wordt. Het is namelijk zo dat wanneer mensen staand werken zij veel beter aan hun houding kunnen werken. Ik ben daarom gaan kijken wat de mogelijkheden waren voor het staand werken wanneer je dit wilt realiseren en ik heb daarom een zoektocht op het internet ondernomen. Ik heb toen gezien dat wanneer je naar de site van shiraz.nl gaat, je hier heel veel opties aangeboden krijgt voor wanneer het gaat over staand werken. Ik heb gezien dat deze aanbieder heel interessante opties aanbiedt en ik vond dan ook al snel een mogelijkheid om het staand werken ook voor onze mensen toegankelijk te maken. Omdat ik niet helemaal een goede indruk van de meubelen kon krijgen die ik op de site zag staan, heb ik gekeken naar mogelijkheden om een keer bij shiraz.nl langs te gaan om eens te kijken of ik het staand werken misschien ook een keer kon proberen. Ik heb toen gezien dat deze mensen ook een grote showroom hebben en dus wilde ik hier graag een keer komen kijken. Ik zou dan goed kunnen bekijken wat zij allemaal te bieden hadden. Ik ben daarom ook blij dat ik deze site gevonden heb want ik had meteen door het staand werken met deze site een stap dichterbij gekomen was. 

shiraz.nl maakt het staand werken mogelijk

Wij wilden er zeker van zijn dat wanneer wij onze mensen het staand werken wilden aanbieden, wij met goede meubelen moesten komen. Het moest namelijk zo zijn dat wij onze mensen zouden ontlasten en dan wil je niet dat je hen met moeilijke meubelen opscheept. Wij zijn daarom blij dat wij met shiraz.nl in aanraking zijn gekomen omdat wij door deze site goede meubelen konden kopen voor een heel scherpe prijs. Wij zijn nu op het staand werken overgestapt en dat bevalt ons heel erg goed. 

Zoekt u ook een goede kantoorinrichting? 

Mocht u ook een goede kantoorinrichting zoeken, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van shiraz.nl te surfen omdat:

  • U hier heel veel kantoormeubilair kunt vinden 
  • U hier altijd een scherpe deal kunt maken 
  • U altijd de mogelijkheid heeft om de meubelen in het echt te zien en te testen 

Meer weten? Surf dan even naar shiraz.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn