Een tijd geleden merkte ik dat mijn wagen weer voor de periodieke controle moest en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken waar ik moest zijn om deze beurt goed te laten uitvoeren. Ik kwam toen terecht op het internet waar ik ben gaan kijken of er ergens bij mij in de buurt ook een goed autobedrijf te vinden was. Op diverse fora las ik dat er een heel goede garage in Emmeloord te vinden was en vandaar dat ik graag een keer wilde kijken of ik hier misschien een keer een afspraak kon komen maken. Ik ben daarom even op zoek gegaan naar welke garage in Emmeloord hier bedoeld werd en al heel snel ontdekte ik dat het hier moest gaan over Autobedrijf Durree. Deze garage in Emmeloord heeft een heel goede naam en vandaar dat ik mijn bolide hier ook graag wilde laten keuren. Ik ben namelijk erg gehecht aan mijn wagen en vandaar dat ik er niet zomaar iedereen naar wil laten kijken. Ik wil er graag zeker van zijn dat ik geholpen wordt door een professional. Mocht u ook een keer naar deze garage in Emmeloord willen, dan raad ik u dit ten zeerste aan. Ik heb hier namelijk uiteindelijk mijn wagen laten controleren, en ik kan niet anders dan zeggen dat dan dat dit mij heel erg goed bevallen is. Het is namelijk zo dat men er hier alles aan doet om de klanten zo goed mogelijk te helpen. Dat bleek al meteen toen ik even een mailtje stuurde naar deze garage in Emmeloord. Deze had ik nog niet verzonden, of ik had al een antwoord in mijn mailbox. Dat vond ik heel erg prettig om te merken en ik was daarom ook blij om te horen dat ik mijn wagen de volgende dag al bij deze garage in Emmeloord langs mocht komen brengen.

Bij deze garage in Emmeloord wordt u heel goed geholpen

Toen ik mijn wagen eenmaal naar de garage in Emmeloord had gebracht, kreeg ik te horen dat ik altijd even een leenauto kon lenen als ik dat graag zou willen. Dat vond ik heel erg prettig om te horen omdat ik namelijk niet lang zonder een auto kan omdat ik deze altijd voor mijn werk gebruik. Mocht u daarom ook op zoek zijn naar een garage in Emmeloord waar men heel goede service verleent, dan kan ik u deze garage in Emmeloord van harte aanbevelen. Ik werd hier heel goed geholpen. Toen bleek dat er een duur onderdeel van mijn wagen moest worden vervangen, kreeg ik eerst heel netjes telefoon om te vertellen dat de kosten waarschijnlijk hoog zouden worden. Vandaar dat men mij even belde om er zeker van te zijn dat ik hier mijn toestemming voor gaf. Dat vond ik allemaal heel erg netjes en ik ben daarom ook heel erg te spreken over dit autobedrijf. Mocht er binnenkort weer eens iets aan mijn auto moeten gebeuren, dan kom ik zeer zeker weer naar deze garage. Wilt u meer over dit bedrijf weten? Kijk dan een keer op hun site. Het adres van hun pagina is Autogarage-Emmeloord.

Mijn auto rijdt weer als een trein

Toen ik mijn auto weer ophaalde, merkte ik gelijk dat deze heel erg was opgeknapt. Alles werkte weer perfect en ik kon er zeker van zijn dat ik weer jaren plezier kon beleven aan mijn wagen. Kortom:

  • ik raad dit autobedrijf aan iedereen van harte aan
  • men doet er hier alles aan om de kosten laag te houden
  • men werkt hier alleen maar met professionele monteurs

kijk snel op Autogarage-Emmeloord.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn