Ter Huurne Serres & Glassystemen ontwikkelt, fabriceert, levert en monteert op maat gemaakte aluminium carports. Doordat Ter Huurne veel tijd investeert in het ontwikkelen en optimaliseren van carports, kunnen zij u ten alle tijden de best mogelijke carports aanbieden voor de gunstigste prijs-kwaliteit verhouding. Kijk voor meer informatie op terhuurnebv.nl

Carports bij Ter Huurne

Ter Huurne Serres & Glassystemen is al ruim 43 jaar de specialist in duurzame aluminium carports voorzien van glas of polycarbonaat beplating. Ze beschikken over een ruim assortiment en hebben verschillende types carports:

  • Gebogen type standaard
  • Gebogen type prefix
  • Carport eenzijdig gedragen
  • Type zadeldak
  • Type lessenaardak

Het type gebogen standaard is het meest voorkomende type in hun serie carports. Al hun soorten kunnen aan een bestaande gevel worden gemonteerd. Ook is het mogelijk om ze volledig vrijstaand te monteren. Op de site staat een duidelijke foto hiervan. Het type gebogen prefix is de nieuwste aanwinst in hun assortiment. Dit type heeft als voordeel dat er maar liefst een maximale overspanning van 5 meter kan worden gerealiseerd zonder een kolom in het midden. Ook hiervan is op de site een foto te vinden. De door Ter Huurne ontwikkelde carports die maar aan 1 zijde worden gedragen is waarschijnlijk de enige mogelijke oplossing voor situaties waar u niet recht onder de carport kunt aanrijden. In plaats daarvan komt u aanrijden via een draai of met de zijkant onder de carport. Het type zadeldak heeft meerdere voordelen. Zo wordt de doorrij hoogte behouden omdat er geen trekstangen tussen de stalen pilaren nodig zijn. Een zadeldak kan zowel los staan als aan een bestaande gevel worden gemonteerd. Ook hiervan is een duidelijke foto te zien op de site van Ter Huurne. Het type lessenaardak wordt veelal met 1 zijde tegen een gemetselde gevel gemonteerd. 

Bij Ter Huurne verkopen ze naast carports ook carport accessoires. Zo hebben ze een assortiment carport verlichting. De halogeen of led spotjes zijn niet alleen erg praktisch, ze zorgen ook voor een luxe uitstraling. Bij de aluminium carports worden ze gemonteerd in de trekkokers of onderslagen en zijn, naar keuze, te bedienen door een bewegingsmelder of door een dag en nacht schakelaar. De spotjes worden geleverd inclusief bedrading en benodigde trafo’s. Deze worden onzichtbaar weggewerkt in de holle kokerliggers. Kijk dus op de site voor carports en carport accessoires. 

Kies voor Ter Huurne

Ter Huurne Serres & Glassystemen is al sinds 1973 gespecialiseerd in het ontwikkelen, fabriceren, leveren en monteren van op maat gemaakt serres, veranda’s, terrasoverkappingen, lichtstraten, carports, balkonbeglazing en windschermen. Hun werkgebied is in heel Nederland en het grensgebied van Duitsland. Ter Huurne investeert veel tijd in de ontwikkeling en het optimaliseren van haar producten. Hierdoor kunnen zij u de best mogelijke producten aanbieden voor een gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Ze zijn gevestigd in Haaksbergen en hebben hier een zeer ruime showroom waarin al hun producten zijn opgesteld. Hier vind je serres, tuinkamers, carports en nog meer in diverse modellen met alle mogelijke opties. Op de site staat ook een kleine samenvatting van de mogelijkheden die Ter Huurne u kunt bieden. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn