Ga je binnenkort op reis vanaf vliegveld Schiphol Amsterdam en reis je met je eigen auto? Dan kun je een parkeerplaats reserveren op het immense parkeerterrein van Schiphol genaamd ‘P3’. Deze parkeerplaats is speciaal bedoeld voor mensen die vanaf 3 dagen of langer willen parkeren. P3 Lang Parkeren Schiphol is een onoverdekt parkeerterrein binnen een paar minuten afstand van de terminal. Wanneer je jouw auto parkeert op P3 bij Schiphol, kun je met een snelbus naar de terminal reizen. Deze bus vertrekt vanaf de ingang bij P3 en arriveert bij de aankomsthal van Schiphol. 24/7 rijdt er elke 10 minuten een snelbus. De rit duurt ongeveer 5 minuten. Parkeren bij Schiphol op P3 wordt ook wel Schiphol Smart Parking genoemd. Wil je graag meer informatie of een parkeerplaats reserveren? Bezoek dan onze website schipholparkeren.nl!

Parkeren Schiphol P3

De voordeligste manier van parkeren op Schiphol is P3 Lang Parkeren op de luchthaven. Voor een klein bedrag extra kun je ook in de nieuwe parkeergarage vooraan op P3 jouw auto parkeren. Bij de ingang zijn er speciale bagagepunten, waar medepassagiers kunnen uitstappen met hun bagage. Het is mogelijk om gebruik te maken van deze optie als je lang parkeert óp de luchthaven en geen gebruik maakt van valet parking. Wil je gebruik maken van P3 parkeren? Dan kun je tot één dag voor vertrek reserveren. Hierbij kies je een inrijmethode, waarmee je toegang krijgt tot de parkeerplaats. Hierbij kun je kiezen uit credit card of kentekenherkenning. Bij het reserveren kun je gelijk betalen met iDeal of credit card. Het kosteloos annuleren/wijzigen van de reservering kan tot 24 uur van tevoren.

Parkeren P3 met kentekenherkenning
Rijdt tot de slagboom bij P3 Lang Parkeren en wacht totdat er automatisch een parkeerkaart verschijnt. Bewaar deze goed, hiermee kun je het terrein later verlaten. Druk dus niet zelf op de automaat voor een parkeerticket!

Parkeren P3 Schiphol met credit card
Voer de credit card in de slagbomen gaan open. Bij het verlaten van het parkeerterrein geldt hetzelfde. U krijgt dus geen parkeerkaart en hoeft deze ook niet zelf te vragen door op de knop te drukken.

Tarieven parkeren P3 Schiphol

Er worden geen vaste tarieven gehanteerd bij deze parkeerplaats. Afhankelijk van de drukte, het seizoen en het moment van reserveren wordt de prijs aangepast. De goedkoopste parkeerplekken zijn slecht beperkt beschikbaar en daarvoor geldt ook op=op. De tarieven op de website zijn vanaf prijzen. Is het erg druk en wil je pas last-minute reserveren? Dan zullen de prijzen dus stijgen. Voor 8 dagen parkeren op P3 betaal je vanaf €57,50, voor 15 dagen betaal je vanaf €92,50 en voor 22 dagen parkeren is de prijs vanaf €127,50. Alle overige tarieven staan vermeld op de pagina P3 Lang Parkeren. Je vindt de parkeerplaats door de borden ‘Lang Parkeren P3’ te volgen. Kom je via de A9 naar Schiphol? Dan volg je op de snelweg het bord ‘Luchthaven Schiphol Lang Parkeren’. Het adres voor het navigatiesysteem is ‘Holiday Avenue, Schiphol, Haarlemmermeer’.

Voordelen parkeren Schiphol op P3 via schipholparkeren.nl:

 • Immens groot parkeerterrein op het vliegveld
 • 24/7 elke 10 minuten snelbussen van en naar de aankomsthal en P3
 • Voordelig parkeren
 • Vooraf reserveren voor prijsvoordeel
 • Wijzigen en annuleren van de reservering kan tot 24 uur van te voren gratis
 • Reserveren kan tot maximaal 24 uur voor vertrek
 • Tegen een kleine meerprijs in de nieuwe parkeergarage vooraan parkeren
 • Elektrische oplaadpunten aanwezig
 • Laagste prijsgarantie
 • Geen boekingskosten
 • Betrouwbaar
 • Overzichtelijke intro video 
 • Meer informatie over parkeren op vliegveld Schiphol

Wil je graag meer informatie over parkeren op P3 Schiphol Airport? Bezoek dan nu onze website: schipholparkeren.nl en neem bij vragen gerust contact met ons op! Alvast een fijne reis gewenst.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn