Als zelfstandig ondernemer ben je er natuurlijk zelf verantwoordelijk voor wat je allemaal voor je bedrijf doet. Dit is waarom ik er altijd voor zorg dat ik zo veel mogelijk dingen zelf kan doen en dat ik hier ook de juiste kennis voor in huis heb. Een aantal maanden geleden besloot ik dat het nu toch echt tijd was om aan de slag te gaan met de verschillende facetten die de VM ware software aan te bieden heeft. In eerste instantie was ik ervan overtuigd dat ik dit allemaal wel alleen kon ontdekken, maar dit bleek toch net iets lastiger dan ik dacht. Daarom ben ik online eens gaan kijken naar de mogelijkheden op het gebied van een WM ware training en zo kwam ik op de website van het bedrijf Fast Lane terecht.

  • Compleet aanbod
  • Officiële VM ware training
  • Open rooster of maatwerk

In het aanbod van Fast Lane vindt u een ruime keuze op het gebied van de VM ware training. Bij veel andere aanbieders vindt u wel enkele trainingen, maar zo’n groot aanbod had ik nog niet eerder bij elkaar gezien. Dit gaf mij goede hoop, want er zijn een hoop facetten die VM ware te bieden heeft. Het is echter mijn ervaring dat als je trainingen gaat volgen bij verschillende aanbieders, dat dit kan betekenen dat je overlap hebt of, misschien nog wel erger, gaten. En daar heb je natuurlijk helemaal niets aan. Ik volg dan liever meerdere cursussen bij dezelfde aanbieder. Je bent dan niet alleen verzekerd van de kwaliteit die je krijgt, maar ook dat de inhoud van de cursussen goed op elkaar aansluiten.

Wat je moet weten over het volgen van een VM ware training

Als je net als ik nieuw bent op het gebied van VM ware training (en VM ware in het algemeen), dan kan het ruime aanbod best wel beangstigend zijn. Ik vond het in eerste instantie dan ook lastig om te besluiten waar ik nu het beste kon beginnen. Ik heb toen besloten om contact op te nemen met de klantenservice van Fast Lane. De medewerker die ik te spreken kreeg was erg vriendelijk en hij maakte een hoop meer duidelijk voor me. Van de verschillende soorten trainingen die ik beter pas op een later punt zou moeten gaan bekijken tot welke er nu juist uitstekend zouden zijn om mee te beginnen. Uiteindelijk heb ik aan de hand van de informatie die hij me gegeven heeft een stuk makkelijker mijn eerste VM ware training kunnen uitkiezen.

Blij met mijn keuze

Omdat ik in eerste instantie helemaal niet van plan was om een VM ware training te volgen, was het best wel even slikken dat dit toch echt nodig was. Toen ik eenmaal aan de training begonnen was, kon ik mezelf wel voor mijn hoofd slaan dat ik dit niet eerder gedaan had. De VM ware training is de ideale combinatie van theorie en praktijk. En ook bij de andere trainingen die ik inmiddels gevolgd heb is dat altijd het geval. Je hebt altijd een gecertificeerd docent voor de klas staan die weet waar hij of zij het over weet. Je krijgt absoluut geen onzin te horen en je kunt ook direct aan de slag met de nieuwe kennis die je hebt opgedaan. Ik raad iedereen die met VM ware aan de slag wilt gaan, dan ook zeker aan om eerst een VM ware training te volgen. Kijk eens op de website van Fast Lane om te zien wat zij allemaal in hun assortiment hebben. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn