Is het over een tijdje uw grote dag en gaat u trouwen? Van harte gefeliciteerd! Er zijn veel zaken die u voor deze dag moet regelen en aan moet schaffen, zoals het vastleggen van een locatie en het kopen van trouwkleding. Ook het kopen van trouwringen moet u natuurlijk niet vergeten. Het zijn maar kleine objecten, maar ze zijn o zo belangrijk. Bij elkaar de ring omschuiven is vaak een van de hoogtepunten van de trouwceremonie, het is de bevestiging van uw ja-woord. Daarnaast hebben trouwringen ook een belangrijke symbolische betekenis. Ze zijn rond en naadloos gemaakt en dat is met een reden. Ze vormen namelijk zo een oneindige cirkel, zonder een begin- of eindpunt. Dit is het symbool van een eeuwig durend verbond, van oneindige liefde. Het dragen van trouwringen staat dus symbool voor de belofte die u elkaar gedaan hebt, namelijk dat u elkaar altijd trouw zult blijven en van elkaar zult blijven houden, in goede en slechte tijden. Deze ringen mogen dus zeker niet ontbreken. Wat voor trouwringen u uitzoekt, is verder natuurlijk helemaal aan uzelf. Er is veel keus op dit gebied, dus er zijn altijd exemplaren te vinden die helemaal bij u passen. U hebt in de eerste plaats de keus uit verschillende materialen, zoals geelgoud, witgoud en titanium. Daarnaast kunt u kiezen voor smallere of bredere ringen, het is maar net wat u zelf het mooist vindt. Ten derde hebt u de keus uit een glad oppervlak of een patroon dat in het edelmetaal is aangebracht. En tot slot hebt u nog de mogelijkheid te kiezen voor eventuele edelstenen. Wilt u een grote steen op uw ring? Of meerdere kleine steentjes? Of vindt u edelsteentjes niet mooi en houdt u het liever bij enkel goud of titanium? Wat u ook kiest, het is belangrijk dat de trouwringen goed bij passen.

Aandachtspunten bij de aankoop van trouwringen

Bent u bezig met de voorbereidingen van uw huwelijksdag en wilt u trouwringen gaan kopen? Lees dan eerst hier even waar u op moet letten als u deze sieraden aan gaat schaffen, dan weet u zeker dat u uiteindelijk een goede keus maakt. Het eerste punt dat belangrijk is, is uiteraard de maat van de trouwringen. Ze moeten goed om uw ringvinger passen, niet te strak en niet te wijd zijn. De juiste maat kunt u achterhalen door de maat op te nemen van een ring die u goed past of door gebruik te maken van een speciale ringenbos van een juwelier. Bij het opmeten van de maat is het altijd belangrijk dat uw handen niet te warm, maar zeker ook niet te koud zijn. Bij warmte zijn uw vingers immers dikker dan normaal, terwijl ze bij kou juist slanker zijn. Naast de juiste maat is het bij trouwringen ook belangrijk dat ze van een goede kwaliteit zijn. De gebruikte materialen moeten sterk en kwalitatief goed zijn en de ring mag zeker niet hol of te dun zijn. Waarom is dit nu van belang? U bent van plan de ring jarenlang te blijven dragen, zijn de materialen niet van een goede kwaliteit, dan zullen de ringen snel slijten en loopt u het risico dat ze op een gegeven moment kapot gaan. Daarom is het ook altijd van belang om op te letten dat de trouwringen echt volkomen naadloos zijn. Iedere naad is immers een mogelijke breukplek en u moet er toch niet aan denken dat uw trouwring breekt. Dit zou immers niet alleen erg zonde zijn, het zou symbolisch ook erg te betreuren zijn. Tot slot is het bij trouwringen belangrijk om te kiezen voor een ontwerp waarvan u denkt dat u het vele jaren mooi zult blijven vinden. Kies niet voor iets heel bijzonders of heel modieus, daar kunt u snel op uitgekeken raken. Vergelijk op uw gemak de verschillende mogelijkheden en kies voor een ontwerp dat echt goed bij u past.

Kies voor Juwelion

We hebben hierboven aangegeven op welke punten u moet letten als u trouwringen gaat kopen en we zetten dat hier graag nog even voor u op een rijtje:

  • de maat van de ring moet perfect bij uw ringvinger passen
  • het materiaal dat gebruikt is moet van de hoogste kwaliteit zijn
  • er mogen geen naden in de trouwring aanwezig zijn
  • het is belangrijk te kiezen voor een ontwerp dat u uw leven lang mooi zult blijven vinden

Dan blijft over, waar kunt u nu het best naar toe gaan voor het kopen van uw trouwringen? Een uitstekende keus is de online juwelier Juwelion. Bij hen bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en van het feit dat de ringen geen naden bevatten. Zij verkopen namelijk enkel merken die bekend staan om de hoge kwaliteit die zij leveren en zij verzekeren zich er van dat alle trouwringen die zij verkopen naadloos gegoten zijn. Kiest u voor deze juwelier, dan weet u dus zeker dat het met de kwaliteit van het product helemaal goed zit. Een ander pluspunt is dat zij altijd een ringenbos naar u toe kunnen sturen, zodat u kunt meten welke ringmaat voor u de juiste is. Daarnaast bieden zij veel verschillende ontwerpen, wat de kans groot maakt dat u uw ideale trouwringen bij hen in de collectie vindt. Tot slot is Juwelion een uitstekende keus vanwege de zeer scherpe prijzen die zij bieden. U vindt bij hen absoluut de beste trouwringen tegen de laagste prijzen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn