Er zijn maar al teveel ondernemers die liever niet hun eigen (prive)- adres gebruiken als inschrijfadres bij de Kamer van Koophandel. De reden daarvoor is dat ze het niet prettig vinden dat klanten weten waar ze wonen (de informatie is immers openbaar) en bovendien vinden veel mensen hun eigen adres niet zo mooi en professioneel ogen op facturen. Bij Easy Start Office kun je een virtueel kantoor voor de kvk huren. Dit gaat als volgt in zijn werk. Op de website van Easy Start Office vindt je drie pakketten, namelijk de volgende:

  • Pakket small: Enkel een registratieadres
  • Pakket medium: Een registratieadres plus de optie tot parttime flexwerken
  • Pakket Large: Een registratieadres plus de optie tot onbeperkt flexwerken

Het zit namelijk zo, Easy Start Office beschikt over twee vestigingen op toonaangevende adressen.. De ene zit in Amsterdam, de andere in Rotterdam. Op deze kantoren hebben ze een breed scala aan flexplekken beschikbaar voor ondernemers die liever niet thuis werken of klanten op een professionele plek willen ontvangen. Je kunt dus je virtueel kantoor voor de kvk huren bij Easy Start Office, en indien gewenst dit pakket aanvullen met de optie tot flexwerken. Overigens zit bij alledrie de pakketten een wekelijkse post scan service inbegrepen. Want als jij het adres van Easy Start Office gebruikt als virtueel kantoor voor de kvk dan dien je natuurlijk ook al je zakelijke post op dit adres te ontvangen. Easy Start Office kan dit echter allemaal naar je doorsturen, zelfs digitaal!

Onbeperkt flexwerken in Amsterdam of Rotterdam

Bij Easy Start Office kloppen veel ondernemers aan voor een virtueel kantoor voor de kvk. Het adres oogt heel professioneel op hun facturen, en als ze wat extra betalen kunnen ze ook gebruik maken van de optie tot flexwerken. De kantoren in het pand van Easy Start Office bieden veel privacy en er is zelfs een ruime vergaderruimte beschikbaar. Deze kun je gebruiken om te overleggen met klanten of personeel, wanneer je iets meer privacy nodig hebt dan de standaard werkplekken je bieden. Deze vergaderruimte is in principe door iedereen te gebruiken, dus zorg ervoor dat je hem tijdig reserveert, anders is hij misschien reeds in gebruik wanneer je hem nodig hebt. Als jij echter geen behoefte hebt aan een werkplek in Amsterdam of Rotterdam en puur bij Easy Start Office aanklopt voor dat virtueel kantoor voor de kvk, dan neem je gewoon het kleinste pakket af, dit kost slechts €59 per maand. Daarvoor mag je het adres van Easy Start Office gebruiken als inschrijfadres bij de Kamer van Koophandel en krijg je de wekelijkse post scan service.

Het verschil tussen een postadres en kvk inschrijfadres

Als je dat virtueel kantoor voor de kvk niet nodig vindt, maar wel je postadres wilt wijzigen dan kun je daarvoor bij Easy Start Office aankloppen. Je kunt dit adres dan gebruiken voor al je communicatiedoeleinden. Echter, als je registratieadres bij de kvk ongewijzigd blijft kunnen mensen (en dus klanten!) nog steeds jouw privé-adres inzien. Dat is de reden dat zoveel ondernemers ervoor kiezen om dat virtueel kantoor voor de kvk te huren. Hun bedrijf staat dan officieel ingeschreven op jet toonaangevende adres van Easy Start Office, en niemand zal te weten komen waar je woont en waar je (in veel gevallen) het grootste deel van je werkzaamheden uitvoert, handig! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn