Als je wakker wordt, dan staat je haar vaak rechtop en je moet echt even opfrissen voordat je er weer presentabel uitziet. Dit is echter voor een groot deel te vermijden, want de reden dat je haar rechtop staat en je er vermoeid uitziet is omdat je op een katoenen kussensloop slaapt. Als je op een satijnen kussensloop van Satin Sleepers zou slapen, dan zou je haar lekker rustig over het kussen glijden zonder stug te worden. Als vrouw krijg je dan ook veel minder snel knopen en klitten in je haar. Daardoor is het stugge borstelen in de ochtend ook direct minder noodzakelijk. De reden dat je er vaak in de ochtend vermoeid uitziet komt doordat het katoen de plooien in je huid vasthoudt. Daardoor heb je in de ochtend vaak vouwen of rode striemen in je gezicht. Hierdoor lijkt het net alsof je nog niet wakker bent. Dat komt uiteraard voor een deel omdat je ook echt nog niet wakker bent. Je moet in de ochtend even ontwaken. Je ogen zijn nog half dicht en je zit als het ware nog in de slaapmodus. Maar voor een deel komt het ook door het katoen. Als je op een satijnen kussensloop zou slapen, dan glijdt het materiaal vrij onder je huid door en ook je haren zullen niet worden vast gehouden. Daardoor heb je veel minder last van een zogenaamde ‘net uit je bed’ look. Het gaat echter niet alleen maar om het uiterlijk. Als je alle bovenstaande problemen zou kunnen oplossen met een flinke scheut water in het gezicht, dan was het allemaal nog wel te overzien. Het probleem is echter dat het katoenen kussensloop de kwaliteit van je huid ondermijnt. Daardoor heb je sneller last van verstopte poriën en dergelijke en daardoor oogt je huid ook echt minder fris. Ook de gezondheid van je haar en de mate van glans wordt beperkt door katoen. Dus ook om deze redenen is het verstandig om over te stappen op een satijnen kussensloop, want dan heb je hier dus allemaal veel minder last van. Je wordt daardoor energieker wakker en zowel je huid als haar ogen niet alleen gezonder, maar zijn het ook echt. Los van al deze overwegingen is een satijnen kussensloop zelf ook gewoon een heel mooi esthetisch verantwoord item voor in je kamer. Je kunt ze bij Satin Sleepers bestellen in verschillende kleuren. Een satijnen kussensloop is dan ook echt een mooi object om je slaapkamer mee te versieren. 

Bestel een satijnen kussensloop gemakkelijk online via satinsleepers.nl

Het mooie van deze satijnen kussenslopen is ook dat je ze gemakkelijk online kunt bestellen via de website van satinsleepers.nl. Je kunt het satijnen kussensloop van je keuze toevoegen aan de winkelwagen en zo dus ook direct bestellen. Je kunt zoals gezegd kiezen voor verschillende kleuren zoals: 

  • Roze
  • Goud
  • Blauw
  • Wit

Dankzij de satijnen glans hebben ze allemaal een mooie uitstraling die niet is te vergelijken met een roze of witte katoenen kussensloop.

Bekijk het assortiment in de shop

Als je op zoek bent naar satijnen kussenslopen, dan kun je terecht in de webshop van Satin Sleepers. Hier kun je ze dan ook meteen bestellen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn