Als u te kampen krijgt met ongewenst urineverlies, dan wilt u de juiste producten kiezen om u daarmee te helpen. TENA staat wereldwijd bekend als marktleider op gebied van incontinentiemateriaal, waarbij u kunt rekenen op betrouwbaarheid en bescherming. U wilt zich weer schoon en fris voelen en zorgeloos uw dagelijkse bezigheden vervolgen. Dat is allemaal mogelijk als u kiest voor de producten die door TENA zijn ontwikkeld. Door het uitstekende incontinentiemateriaal wordt het vocht goed geabsorbeerd en profiteert u altijd van een schoon gevoel. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over doorlekken of nare geurtjes. Niemand zal doorhebben dat u last hebt van ongewenst urineverlies. Meer informatie over TENA incontinentiemateriaal kan u helpen om de juiste producten te kiezen.

Incontinentiemateriaal bij ongewenst urineverlies

Veel mensen ervaren op een bepaald moment in hun leven ongewenst urineverlies. Hier zijn verschillende oorzaken voor aan te dragen. Bij vrouwen speelt het op als er sprake is van een blaasontsteking, of tijdens de zwangerschap of bevalling van een kind. De bekkenbodemspieren kunnen dan aanzienlijk verslapt raken, waardoor urine niet even effectief kan worden opgehouden. Bij mannen spelen eerder prostaatproblemen of kan het optreden na een ingrijpend ongeluk. Stress kan ook leiden tot incontinentieproblemen. Om dit doeltreffend op te vangen, hebt u goed incontinentiemateriaal nodig. TENA is specifiek gericht op het bieden van effectieve oplossingen bij ongewenst urineverlies. U kunt een keuze maken uit een ruim assortiment aan producten, die elk op eigen wijze bescherming en zekerheid bieden.

Onderscheid aan typen incontinentie

Net zoals er verschillende oorzaken zijn voor incontinentie, komen er ook verschillende varianten van voor. Zo kunt u last hebben van inspanningsincontinentie, aandrang incontinentie, druppelincontinentie of neurogene incontinentie. Incontinentie kan voor veel ongemak zorgen. Zeker als het u overkomt wanneer u het niet verwacht. Veel mensen ervaren ongewenst urineverlies bij inspanning zoals lachen of niezen, waarbij er spanning op de blaasspier wordt uitgeoefend. Het is dan prettig als u een goedwerkend product hebt, dat dit zorgeloos voor u opvangt. Het kan voorkomen dat u nadruppelt en de blaas niet voldoende kunt legen, of dat u soms niet snel genoeg het toilet bereikt en al urine verliest voordat dit de bedoeling is. Met goed incontinentiemateriaal hebt u in al deze gevallen niks meer om u zorgen over te maken.

Oplossingen tegen incontinentie

Een behandelend arts kan bij u vaststellen om welke variant aan incontinentie het gaat en wat u hier zelf aan kunt doen om tot een oplossing te komen. Zo kunt u bijvoorbeeld een dieet volgen, naar fysiotherapie gaan of zelfs een operatie ondergaan om het probleem te verhelpen. Om u te helpen tijdens deze opties of als u liever gewoon een juist product wilt om het urineverlies op te vangen, dan kunt u bij TENA terecht. Deze producten zijn gemaakt van uitstekend absorberend incontinentiemateriaal, waarmee al uw zorgen voor u worden weggenomen. Er zijn diverse producten waaruit u kunt kiezen om u bij te staan als u last hebt van ongewenst urineverlies.

Absorberende producten van TENA

TENA biedt uiteenlopende producten, die elk zijn vervaardigd van absorberend incontinentiemateriaal. U kunt kiezen voor inlegkruisjes of pads voor lichter urineverlies, maar ook gaan voor TENA Pants of slips voor zwaarder urineverlies. Alle inlegkruisjes, pad en broekjes zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen, zodat er altijd een juiste match tussen zit. Al naar gelang de mate van uw ongewenst urineverlies kunt u bepalen welk product de beste bescherming biedt voor incontinentie. Onder meer de broekjes zijn voorzien van anti-lek randjes en Odour Controle om doorlekken en nare geurtjes te vermijden. Alle TENA producten zijn gemaakt van uitstekend absorberend incontinentiemateriaal, waardoor u altijd verzekerd bent van een droog gevoel en bescherming tegen doorlekken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn