Het inrichten van de tuin is vaak een complexe klus, omdat je zoveel verschillende elementen met elkaar moet combineren. Het is dan ook lastig om deze met elkaar te laten samenhangen, omdat een deel van deze elementen groeit en bloeit. Daardoor weet je van te voren niet hoe het er uit gaat zien. Als je een schutting plaatst bijvoorbeeld en deze voorziet van een klimop, dan weet je pas wat het effect van die klimop is wanneer deze volledig in bloei staat. Maar deze klimop groeit elk jaar ook verder door. Daardoor wordt de begroeiing steeds dikker en heb je op den duur een hele mooie groene schutting. Maar hoe het er uiteindelijk uit komt te zien weet je pas jaren later. Dat maakt het lastig om direct een planning te maken voor je tuin, want je moet constant een vooruitziende blik hanteren. Je hebt alleen grip op de gelijkblijvende elementen in de tuin. Dus een terras met tuintegels kun je van te voren bestellen zonder je zorgen te maken over hoe het terras er over 5 jaar uit ziet. Met houtbouw in Lisse van Verschoot Tuin- En boomverzorging is dat uiteraard ook het geval. Maar hier heb je wel te maken met een materiaal dat door de tijd van kleur kan veranderen. Nieuw hout ziet er ook echt duidelijk uit als nieuw hout. Maar als je met de houtbouw in Lisse bijvoorbeeld een tuinhuisje laat bouwen, dan wordt het hout daarna uiteraard blootgesteld aan de weersomstandigheden. Tevens kun je om het tuinhuisje ook planten en bloemen planten die invloed hebben op de kleur. In de meeste gevallen is dit echter positief, omdat het hout daardoor steeds natuurlijker oogt en dus echt samen gaat smelten met de bloemen, planten en bomen. Juist als het tuinhuisje nog helemaal nieuw is, dan heb je al snel een heel duidelijk contrast tussen het hout en de andere elementen in de tuin. Dat is het hele eieren eten met houtbouw en dergelijk in een tuin. Het zijn allemaal elementen die door de jaren heen steeds beter tot hun recht komen. Een tuin is dan ook echt iets dat steeds beter wordt naarmate de tijd vordert. Dit moet je altijd voor ogen houden als je bijvoorbeeld houtbouw in Lisse toevoegt in de vorm van schuttingen, veranda’s of tuinhuisjes. Maar als je dan een mooi tuinhuisje of iets anders qua houtbouw toevoegt, dan ben je bij Verschoor Tuin- en Boomverzorging zeker aan het juiste adres. 

Bekijk de houtbouw in Lisse via verschoortuinenboom.nl

Als je meer wilt weten over de verschillende soorten houtbouw in Lisse, dan kun je terecht op de site van verschoortuinenboom.nl. Hier vind je informatie en foto’s om je een impressie te geven over verschillende soorten houtbouw in Lisse zoals: 

  • Houten vlonders
  • Houten terrasoverkapping
  • Houten schutting
  • Houten veranda

Uiteraard worden deze soorten houtbouw in Lisse ook netjes geplaatst door de hoveniers van Verschoor Tuin- en Boomverzorging. 

Regel de hele tuininrichting via Verschoor Tuin- en Boomverzorging

Als je naast de houtbouw in Lisse ook de rest van de tuin moet inrichten, dan kun je uiteraard ook een beroep doen op de experts van Verschoor Tuin- en Boominrichting. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn