Je hebt een tof idee voor een webshop en wilt daar natuurlijk een super professionele website bij hebben. Als je nog niets weet over de digitale wereld en wat voor type site je het beste kunt nemen kan ik je allereerst vertellen dat een Magento webshop de beste keuze is. Deze kun je bijvoorbeeld laten bouwen door de professionals van Creative ICT. Dit is een bedrijf dat zich met hun diensten focust op (startende) ondernemers, die ze helpen bij het neerzetten van een super tof concept, dat er niet alleen mooi uitziet maar ook nog voor ze werkt. Een Magento webshop door Creative ICT laten bouwen is een goede zet, want dan weet je zeker dat je een online shop krijgt die voorzien is van allerlei handige tools en features, die het zowel jou als de klant makkelijk maken, en dat is toch wat je wilt als ondernemer? Sinds kort werkt Creative ICT met Magento 2, het nieuwe platform van Magento. Deze heeft ten opzichte van Magento 1 veel nieuwe speerpunten, zoals:

  • Een 100% responsive layout
  • Betere performance en schaalbaarheid
  • Een geoptimaliseerd check-out proces
  • Meer (standaard) integraties met 3e partijen
  • Uitgebreide rapportage mogelijkheden

Een Magento 2 webshop biedt je dus veel meer voordelen dan een Magento 1 shop, en daarom zou ik voor jouw nieuwe webwinkel aankloppen bij Creative ICT. Zij maken enkel gebruik van de nieuwste features en technieken, waardoor je direct start met een online shop die volledig voldoet aan de nieuwste eisen en regeltjes van bijvoorbeeld google.

Wat is een Magento webshop?

Als je eigenlijk nog niet goed weet wat een Magento webshop is en waarom je het beste voor dit type platform kan gaan zal ik je dit kort uitleggen. Magento is een open-source e-commerce pakket waarmee je volledige controle hebt over het uiterlijk, de features en de functionaliteit van jouw webwinkel. Je kunt zelf achter de schermen inloggen, producten toevoegen, prijzen wijzigen, tekstpagina’s bewerken, etc. Zelfs voor mensen die geen verstand hebben van computers is een Magento webshop gemakkelijk bij te houden en te runnen. Creative ICT zal je uitleggen hoe je inlogt en hoe je de zogenoemde back-end beheert, en vervolgens kun je gemakkelijk zelf aan de slag met het inrichten van jouw nieuwe webwinkel. Natuurlijk kun je als je vragen hebt altijd bij de professionals van Creative ICT terecht, maar wat ik bedoel is dat als je een Magento webshop hebt het echt heel gemakkelijk is om alles zelf te doen.

De voordelen van Magento

Als je nu nog niet overtuigd bent dat een Magento webshop is wat je nodig hebt zal ik je nog wat voordelen geven die Magento biedt ten opzichte van andere webshop platformen. Magento heeft onbeperkte mogelijkheden door de schaalbaarheid van het platform. Dat wil zeggen dat jouw webshop ook bij een enorme groei nog goed funcioneert. Daarnaast is Magento een gratis software pakket, dat gesteund wordt door een wereldwijde community. Je betaalt dus enkel voor het laten bouwen van de webshop, en niet voor het gebruik van het platform an sich. Er komen wat dat betreft dus geen maandelijke kosten bij kijken. Dat maakt een Magento webshop zo interessant voor veel mensen. Als hij eenmaal af is heb je er lange tijd geen omkijken meer naar, ideaal!

https://www.creativeict.nl/magento-webshop/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn