Heb jij de website van Glaswebwinkel.nl al bezocht? Dit is namelijk de webshop voor al jouw glas, om jouw spiegel te bestellen. Als je glas wilt bestellen als particulier of als je glas wilt bestellen voor jouw bedrijf dan kun je bij hun terecht. De titel is natuurlijk, waarom kan ik beter een spiegel bestellen in plaats van fysiek aanschaffen? Wij hebben hier wel een reden voor. Het is namelijk zo dat als jij een nieuwe spiegel nodig hebt, jij vaak eerst wilt kijken in de winkel hoe deze spiegel eruit ziet. Maar dit hoeft niet langer, omdat jij jouw spiegel ook eerst kunt bestellen, thuis kunt bekijken en vervolgens kunt beoordelen of deze iets voor jou is. Jij hoeft niet eerst helemaal naar de winkel te rijden, de spiegel te bekijken en vervolgens deze ook nog mee naar huis nemen, hetgeen vrij veel moeite kost aangezien het glas breekbaar is en voor je het weet is dit kapot. Je wilt er toch niet aan denken dat als jij student bent, geen auto hebt, daarnaast ook geen geld hebt voor een bestelbusje of een bestelauto en je ouders, vrienden of familie ook niet kunnen helpen. Daar wil je toch niet aan denken? Om dit te voorkomen zul jij dus een keer moeten kijken op Glaswebwinkel.nl. Het is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. 

Wat voor soort glas kan ik bestellen bij hen? 

Je kunt onder andere de volgende soorten glas bestellen:

  • Isolatieglas
  • Gehard glas
  • Glaszetartikelen
  • Dubbel glas 
  • Enkel glas
  • HR glas

Het is dus ook nog eens zo dat zij een veel breder aanbod hebben dan bij sommige fysieke winkels. Het scheelt dus tijd, energie en moeite als jij online bestelt in plaats van dat jij een bezoekje aan de winkel brengt. Denk daar maar eens goed over na, want het zijn vooral studenten en mensen die minder mobiel zijn die baat hebben aan een dergelijke manier van glas bestellen. 

Op welke manier leveren zij en hoe werkt dit? 

Glaswebwinkel.nl is dus de website. waar we het over hebben, zij zijn de webshop voor al jouw glas, alles wat jij nodig hebt. Het werkt als volgt, voor het geval jij een nieuwe klant bent en de website nog nooit eerder hebt bekeken. Je kunt glas in ieder geval bestellen door op de plaatjes te klikken die op de site staan. Stel je ziet bijvoorbeeld Isolatieglas HR++ gelaagd staan voor een prijs van 36,33 incl. BTW, dan kun jij vervolgens op dit plaatje klikken en krijg jij een omschrijving van dit artikel. Je ziet dus niet alleen de prijs maar je kunt thuis meer informatie opzoeken over dit specifieke artikel. Dat is dus nog een groot voordeel van glas bestellen, het blijft dus niet alleen bij het betellen alleen. Over het algemeen vinden sommige mensen het riskant om te betellen, maar dat is niet nodig want het is ook in hun voordeel om de artikelen heelhuids over te brengen. Het is namelijk voor risico van de leverancier als het glas stuk gaat. En is het duur? Nee, dat valt erg mee. Daar hoef je het dus ook niet voor te laten! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn