Zoekt u een leuk cadeau voor uw partner? Of hebt u binnenkort een housewarming en is dat de reden dat u een speciaal cadeautje zoekt voor uw vrienden of familieleden? Laat dan een spiegel op maat maken. Want een spiegel kan iedereen wel gebruiken, nietwaar? In de badkamer, in de hal, in uw slaapkamer en zelfs op de schouw in de huiskamer zal een mooie spiegel op maat in de juiste maten absoluut beeldig staan. Kijkt u in dit geval eens op onze website want daar kunt u namelijk direct de gewenste afmetingen doorgeven en de spiegel op maat laten snijden. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren? Dan moet u ook echt even naar de prijzen kijken. Die liegen er namelijk niet om! Het is verstandig om deze website scherp in de gaten te houden want we geven regelmatig scherpe kortingen op al ons glas. Want op glaswebwinkel.nl kunt u niet enkel een spiegel op maat laten maken, we kunnen ook allerlei soorten glas op maat snijden en zowel aan particulieren als aan bedrijven leveren. Vandaar dat er zowel bulkbestellingen door aannemers geplaatst worden als singuliere bestellingen, bijvoorbeeld u die graag een spiegel op maat laat maken. Om op de hoogte te blijven van veranderingen binnen ons assortiment of om de nieuwste reclames in te zien kunt u de site bookmarken zodat u iedere week of misschien zelfs wel iedere dag een kijkje kunt komen nemen. Daarnaast kunt u ons ook op andere manieren volgen. Zo vindt u ons tevens op Facebook en Twitter.

Een spiegel op maat nodig? Geef dan de afmetingen aan ons door

Stel dat u een spiegel op maat wilt kopen, hoe gaat u dan het beste te werk?

  • Neem in ieder geval een kijkje op onze website en selecteer ons spiegelglas.
  • Geef uw gewenste afmetingen door. Dat wil zeggen de breedte en de hoogte. Geef vervolgens de dikte aan. U kunt dit glas in 4, 5 en 6 millimeter verzilverd blank bestellen met geslepen randen,
  • Kies er eventueel voor om tegen een kleine meerprijs de spiegel op maat te beschermen door het in speciale folie te laten bezorgen. Als u het liever onverpakt wilt laten bezorgen dan doen we daar ook beslist niet moeilijk over.

Dan bent u klaar met het aangeven van uw wensen. Het is tijd om uw gegevens in te vullen zoals uw bedrijfs-, adres-, en/of contactgegevens waarna u de bestelling kunt afronden door uw betaalmethode te selecteren. U kunt namelijk zowel met uw creditcard betalen als via iDEAL, PayPal of Afterpay. Het bestellen is dan compleet afgerond en dat betekent dat wij aan het werk kunnen gaan. U ontvangt zowel uw pakbon in de inbox als een bericht wanneer de spiegel op maat uw kant op komt. Is deze spiegel op maat duurder dan 250 euro? Dan hoeft u geen verdere verzendkosten te betalen.

We bezorgen binnen enkele werkdagen

Vergeet niet om ook even bij onze diverse andere glasproducten te kijken. We verkopen tevens gehard glas, dubbel glas en isolatieglas wat u allemaal in uw eigen gewenste maten kunt bestellen. Wij garanderen niet alleen een razendsnelle levering, ook mag u er wel vanuit gaan dat we in heel Nederland kunnen bezorgen. Hebt u ten slotte toch nog enkele vragen over onze producten, het online bestellen of het plaatsen van zakelijke orders? Neem dan persoonlijk contact op met onze klantenservice. Zij staan tijdens kantooruren telefonisch voor u klaar en u kunt hen uiteraard te allen tijde een e-mail sturen. We laten spoedig iets van ons horen! Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn