Iemand met autisme heeft speciale begeleiding nodig. Dit komt vaak in de vorm van professionele hulp, die het leven voor gezinsleden gemakkelijker maken. Daarom bestaan er nu een Autisme opleiding en een GGZ opleiding, waarin u precies aangeleerd krijgt hoe u iemand met autisme kunt behandelen en wat de gewenste aanpak daarbij is. Onze Autisme opleiding gaat verder dan alleen meeleven met die persoon. In onze GGZ opleiding leert u hoe u niet alleen degene met autisme kunt behandelen, maar ook hoe u familieleden kunt bijstaan en leren om te gaan met iemand met autisme. Een van de Autisme opleidingen is Floorplay, waarin een praktische methode aangeleerd wordt voor werken met kinderen met ontwikkelingsproblemen, waaronder autisme. Wij van RINO leggen u graag uit wat onze opleidingen inhouden en wat deze GGZ opleiding voor uw werkveld kan betekenen. Daarnaast bieden wij u ook nog andere opleidingen aan waar wij u graag kennis mee laten maken tijdens onze GGZ en Autisme opleidingen. Daarnaast kunt u ook altijd nog een extra cursus doen. Ons gehele aanbod is terug te vinden op onze website.

Praktische methodes bij onze GGZ opleiding en Autisme opleiding

Bij onze GGZ opleiding en Autisme opleiding gaat u aan de slag met een methode om te werken met kinderen met ontwikkelingsproblemen. Ieder persoon met autisme is anders, maar iedereen kan beginnen met een praktische basis. Deze leert u tijdens onze Autisme opleiding door niet alleen te werken vanuit boeken, maar ook cases uit de praktijk mee te nemen in de lessen. Dat maakt onze GGZ opleiding zo sterk. Doordat de Autisme opleiding vooral gericht is op mensen die al in het werkveld zitten, kunnen problemen vanuit de werkplek meegenomen worden naar de lessen en gelijk besproken worden. Onze GGZ opleiding is dus geheel gericht op uw werkervaringen. Andere voordelen van onze opleidingen zijn:

  • U kijkt niet alleen binnen uw eigen werkveld, maar kijkt ook verder bij andere opleidingen.
  • U kunt alle ervaringen uit de lessen gelijk meenemen in de praktijk.
  • Daarnaast kunnen wij problemen uit de praktijk moeiteloos toepassen in onze lessen, zodat wij u verder kunnen helpen.
  • U heeft na het afronden van onze GGZ opleiding en Autisme opleiding een erkend diploma, waarmee u verder komt in het werkveld.

Zoals u ziet hebben onze opleidingen veel voordelen. Ontwikkel uzelf snel door u op te geven voor een van de opleidingen via onze website en ontdek hoe u zult groeien in uw werkveld.

Samenwerking met verschillende beroepen voor een optimale kwaliteit

RINO is uw specialist op het gebied van gecertificeerde opleidingen. Wij bieden al ruim dertig jaar een rijk en gevarieerd aanbod van cursussen, workshops en opleidingen met topdocenten uit de praktijk. De RINO richt zich op hulpverleners die werkzaam zijn in GGZ-instellingen en in een eigen praktijk, zoals gezondheidszorgpsychologen, eerstelijnspsychologen en psychiaters. Daarnaast werken wij ook samen met beroepsbeoefenaren in aangrenzende werkvelden, zoals maatschappelijk werkers, huisartsen en arbo-psychologen. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze opleidingen waarborgen en de praktische toepasbaarheid van onze lesstof garanderen. Daarnaast zorgen wij voor onderwijskundige nascholing van onze docenten en stimuleren wij de ontwikkeling van nieuwe didactische werkvormen en leermethoden. Mocht u meer informatie willen over ons aanbod, kijk dan op rino.nl. Mocht u meer informatie willen of nog vragen hebben, neem dan contact op middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. U kunt ook het contactformulier invullen. Onze medewerkers nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om al uw vragen te beantwoorden. Wij hopen u graag in onze leslokalen te mogen ontmoeten om uw praktische vaardigheden verder te ontwikkelen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn