Als je kat een ongelukje op je bank of tapijt heeft gehad dan kan dat behoorlijk stinken. Vaak is zelfs de geur erger dan de vlek zelf, want als je hem snel behandelt dan zie je deze doorgaans niet zo erg meer. Effectief kattenpis geur verwijderen is echter moeilijker dan je denkt, en dus is het in veel gevallen beter om gewoon een professional in te huren, zoals De Meubelreiniger. Deze weet je namelijk precies hoe je de geur er wél uitkrijgt, en beschikt over alle juiste apparatuur om de stof tot diep in de vezel schoon te maken. Wanneer je zelf aan de slag gaat met vlekken in meubels in het algemeen, is het toch vaak zo dat je ze in feite slechts heel oppervlakkig schoonmaakt. Daarom is zelf kattenpis geur verwijderen ook zo moeilijk. Deze kan namelijk tot diep in de vezel doordringen, en je blijft het altijd wel een beetje ruiken. In tegenstelling tot wanneer je De Meubelreiniger inschakelt. Deze komt bij je thuis om het betreffende meubel of het tapijt met de vlek grondig schoon te maken, en daarna ruik je er echt helemaal niets meer van. Zoals je op zijn website kunt lezen heeft hij super veel ervaring met het reinigen van meubels, en bovendien reeds veel tevreden klanten. Dus heb je zelf al geprobeerd kattenpis geur te verwijderen uit je bankstel, fauteuil of kleed en is het niet goed gelukt? Schakel dan zeker De Meubelreiniger in, want hem lukt het zeker!

Kattenpis geur verwijderen uit vloerbedekking

Je zou misschien denken dat kattenpis geur verwijderen uit vloerbedekking een stuk moeilijker is dan uit een meubel, maar dat is gelukkig niet waar. Hij heeft namelijk ook uitgebreide ervaring met het reinigen van vloerbedekking, en neemt daar zijn eigen apparatuur voor mee. Overigens is het wel zo dat wanneer je besluit een bepaalde vlek uit een meubel wilt halen je er rekening mee dient te houden dat het deel waar de vlek zat straks veel lichter of schoner oogt dan de rest van het meubel. Kattenpis geur verwijderen uit een meubel dat sowieso al heel erg stoffig is na jaren gebruik levert namelijk soms kleurverschil om met de niet-behandelde delen. In sommige gevallen is het dan ook slimmer om het gehele meubel of de gehele vloerbedekking te laten reinigen, om kleurverschil tot een minimum te beperken.

Uit welke meubels kun je kattenpis geur verwijderen?

In principe zeggen ze bij de Meubelreiniger dat je uit vrijwel alle oppervlakken en meubels met stoffen bekleding kattenpis geur kunt verwijderen, zoals uit:

  • Bankstellen
  • Fauteuils
  • Vloerbedekking
  • Trapbekleding
  • Kleden en tapijten
  • Kussens

Met hun professionele apparatuur komen ze bij je thuis langs om het betreffende oppervlak schoon te maken. Je hoeft als het een meubel of kleed betreft dus niet zelf te zorgen dat het bij hen terecht komt, want ze komen gewoon bij je thuis om de boel schoon te maken. En daarna krijg je altijd een passend advies om ervoor te zorgen dat je het schoongemaakte meubel of oppervlak zo lang mogelijk schoon en fris houdt. Er zijn namelijk manieren om de stof te beschermen tegen nieuwe vlekken. De Meubelreiniger legt je graag uit welke dat zijn!

https://www.demeubelreiniger.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn