Ons bedrijf heeft de afgelopen jaren hele goede zaken gedaan en dat betekende dat wij eindelijk de mensen die altijd voor korte tijden bij ons werkten, een mooi arbeidscontract konden aanbieden. Wij durfden het risico in het verleden namelijk nog niet te nemen omdat wij nooit wisten of de zaken goed zouden blijven gaan of niet. Wij gunden onze mensen uiteraard een arbeidscontract maar wanneer wij daar zelf grote financiële risico’s mee zouden lopen, dan zou dat heel vervelend zijn. Wij zijn daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om een goed arbeidscontract aan te kunnen bieden aan onze mensen en wij hebben toen gemerkt dat het niet eenvoudig is om een deugdelijk arbeidscontract op te stellen. Je wilt mensen namelijk geen dingen beloven die je niet waar kunt maken en bovendien wil je ook geen dingen over het hoofd zien waar je mensen recht op hebben. Wij zijn daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een voorbeeld van een goed arbeidscontract te vinden en wij hebben toen gemerkt dat je dan al heel snel door de bomen het bos niet meer kunt zien. Als je namelijk een voorbeeld van een arbeidscontract zoekt, dan moet je wel weten waar je moet zoeken want op het internet kun je zoveel mogelijkheden vinden die niet goed zijn, dat je heel snel een fout maakt. Ik ben daarom gaan kijken wat de mogelijkheden waren om te zorgen dat wij een goed voorbeeld van een arbeidscontract konden vinden en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van blended.law kon gaan kijken. Deze site kwam een aantal keer voorbij in artikelen die ik las over hoe je een goed arbeidscontract kon opstellen en daarom wilde ik graag meer over deze site weten. Ik heb de informatie op deze pagina daarom goed doorgenomen en ik moet u zeggen dat ik onder de indruk was van de mogelijkheden die ik hier te zien kreeg. Ik heb gemerkt dat wanneer je hier een arbeidscontract zoekt, je er zeker van kunt zijn dat je iets goeds te zien krijgt dat aan alle eisen voldoet. Dat is altijd fijn om te merken.                                             

Dit arbeidscontract is heel deugdelijk opgesteld

Wij hebben gekeken wat de mogelijkheden waren om een mooi arbeidscontract te vinden en ik kan u zeggen dat ik blij was dat ik de site van blended.law gevonden heb. Deze mensen hebben echt de tijd genomen om uit te leggen waar een goed arbeidscontract aan moet voldoen en wij konden daarom ook heel goed uit de voeten met hun informatie. 

Wilt u meer weten? 

Als u meer wilt weten, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van blended.law te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een voorbeeld aan te houden van deze site als u zeker wilt zijn dat u een goed contract opstelt

Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb. Als u ook een contract moet opstellen, is deze site zeker de moeite waard om een keer te bekijken.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn