Toen wij ons nieuwe huis kochten, hebben wij het naastgelegen veldje ook gekocht. Op dit veld stond een loods die eigenlijk niet meer te redden was. Dat hoefde echter ook niet want wij wilden graag een nieuwe loods laten bouwen. Wij hebben namelijk een groot bedrijf en een van de redenen om het huis te kopen was omdat wij dan ook een loods aan huis konden hebben. Wij hebben echter gezien dat wij de oude loods niet zomaar konden afbreken omdat wij vermoedden dat er veel asbest in de loods was verwerkt. Wij hebben daarom gekeken of het ook mogelijk was om een Asbestinventarisatierapport te laten maken. Wanneer wij namelijk een Asbestinventarisatierapport konden laten opmaken, dan zouden wij daarmee kunnen laten zien wat er gedaan moest worden om de sloopt van het pand in goede banen te leiden. Wij moesten daarom dus op zoek naar een bedrijf dat ons kon helpen met het opstellen van het Asbestinventarisatierapport. Wij hebben gekeken wie wij moesten vragen om een Asbestinventarisatierapport te maken en wij hebben toen gewoon maar wat gegoogeld. Wij hebben toen gezien dat wij het beste naar de site van asbestdakadvies.nl konden gaan. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden en wij hebben daarom meteen even contact met deze specialisten opgenomen om te horen of zij ons konden helpen met het opstellen van een Asbestinventarisatierapport. Wij kregen te horen dat dit geen enkel probleem voor hen was en dat zij graag een keer bij ons langs wilden komen om ons te helpen aan een goed Asbestinventarisatierapport. Wij konden meteen een afspraak maken met deze mensen en wij zijn blij dat wij deze mensen in de arm genomen hebben. Wij hebben gemerkt dat deze mensen goed en grondig te werk gaan en wij zijn daarom blij dat wij hen gevraagd hebben om een Asbestinventarisatierapport op te stellen. Mocht u daarom ook graag een Asbestinventarisatierapport willen laten maken, dan kan ik u aanraden om een keer te kijken wat de mensen van asbestdakadvies.nl voor u zouden kunnen doen. 

Wij lieten dit bedrijf een goed asbestinventarisatierapport opstellen 

Wij hebben gemerkt dat de mensen van asbestdakadvies.nl heel goed en grondig te werk gaan en dat heeft er dan ook toe geleid dat wij een heel goed Asbestinventarisatierapport konden laten opstellen. Hiermee konden wij precies zien hoe wij de sloop van ons pand moesten realiseren en wij konden daarom ook zeggen dat wij zeer te spreken waren over de diensten van dit bedrijf. Mocht u ook iemand willen inschakelen om een Asbestinventarisatierapport te laten maken, dan raden wij u aan om contact op te nemen met de mensen van asbestdakadvies.nl. 

Neem vrijblijvend contact op

Mocht u meer willen weten over de diensten van deze mensen, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site van dit bedrijf surfen 
  • Bekijken hoe deze mensen u verder kunnen helpen 
  • Een keer contact opnemen om uw wensen te bespreken 

Ik hoop dat u hier goed geholpen kunt worden. Ik weet zeker dat deze mensen snel een keer bij u langs kunnen komen om een rapport op te stellen.                          

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn