Als manager bij een groot bedrijf moet ik vaak gesprekken met mensen voeren om te zorgen dat ik het beste uit hen naar boven kan halen. Ik heb hier veel ervaring mee, maar ik merk dat het bij het bedrijf waar ik nu werk, toch weer heel andere mensen zijn met wie ik moet werken en ik heb gemerkt dat deze mensen het niet altijd prettig vinden hoe ik hen benader. Ik ben mij daardoor heel bewust geworden van de manieren waarop je iemand kunt benderen en ik heb daarom ook besloten om te kijken of het mogelijk was om een feedback geven workshop te gaan volgen. Ik doe namelijk altijd maar wat mij zelf goed lijkt, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat dat ook de juiste manier is. Ik ben daarom gaan kijken of ik ergens een feedback geven workshop kon vinden waar ik veel aan zou hebben. Ik heb toen gewoon maar even gegoogeld op een feedback geven workshop en toen heb ik gezien dat wanneer je een goede feedback geven workshop wilt volgen, je het beste even naar de site van Feedbackgeven.nl kunt gaan. Deze site is heel interessant voor mensen die graag een goede feedback geven workshop willen volgen. Ik heb gemerkt dat wanneer je op deze site gaat kijken naar wat je allemaal gaat leren tijdens deze feedback geven workshop dat dit precies was wat ik allemaal niet goed onder de knie had. Zo dacht ik altijd dat Nederlanders het fijn zouden vinden om direct te zijn en daarom gooide ik het slechte nieuws altijd maar meteen op tafel. Ik heb gezien dat je tijdens de feedback geven workshop stil zou gaan staan bij wat je niet moest doen en in het voorbeeld werd precies beschreven wat ik altijd deed. Als dus iemand een feedback geven workshop kon gebruiken, dan was ik het wel. Ik ben daarom snel gaan kijken wanneer ik een feedback geven workshop zou kunnen volgen en ik heb toen gezien dat ik al op heel korte termijn zou kunne beginnen. Dat was fijn om te merken en ik kan u zeggen dat ik mij ook meteen heb opgegeven. 

Deze feedback geven workshop was heel nuttig

Ik ging hier uiteindelijk een feedback geven workshop volgen en ik kan u zeggen dat dat zijn gewicht in goud waard was. Ik heb heel veel interessante dingen geleerd tijdens de feedback geven workshop en ik ben heel blij dat ik hier een feedback geven workshop ben gaan volgen. Ik heb gemerkt dat deze mensen er alles aan doen om je in een dag heel veel te leren en ik heb hier dan ook echt heel goede dingen geleerd. Ik kan daarom iedereen aanraden om deze workshop ook te volgen wanneer u beter kritiek wilt leren geven. 

Deze site moet u echt even bekijken 

Mocht u ook graag meer uit uzelf willen halen, dan raad ik u aan om:

  • Even naar Feedbackgeven.nl te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Uw inschrijving te regelen zodat u snel aan de workshop kunt beginnen 

Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb.               

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn