Omdat in maart ons restaurant ineens halsoverkop dicht moest, hebben wij geprobeerd om de tering naar de nering te zetten en om ons restaurant te voorzien van een nieuwe vloer. Wij hadden namelijk al lange tijd problemen met onze vloer en het leek ons daarom goed om te zorgen dat wij deze vloer zouden laten vervangen. Wij hebben toen besloten om voor een industriële look te gaan en wij wilden daarom graag een gevlinderde betonvloer laten aanbrengen. Dat wij een gevlinderde betonvloer wilden was voornamelijk omdat wij een mooie strakke vloer wilden hebben en vandaar dat wij niet voor ruw beton wilden gaan. Wij hadden een mooie gevlinderde betonvloer nodig omdat wij een mooie strakke vloer wilden. Wij hebben toen gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij een gevlinderde betonvloer wilden hebben en wij hebben toen gezien dat wij op het internet meerdere bedrijven konden vinden die ons aan een gevlinderde betonvloer konden helpen. Wij hebben toen bij meerdere bedrijven een offerte aangevraagd om te horen waar wij de beste deal konden sluiten en dat bleek uiteindelijk bij de mensen van willemdesignvloeren.nl te zijn. Deze mensen kunnen je heel goed helpen wanneer je een gevlinderde betonvloer wilt hebben en vandaar dat wij graag met deze mensen wilden werken. Zij hebben namelijk heel goede tarieven en bovendien zagen wij ook dat de mensen die hier reeds een gevlinderde betonvloer besteld hadden, daar zeer tevreden over waren. Ik kan u daarom aanbevelen om ook een keer op de site van dit bedrijf te kijken omdat u hier heel veel interessante mogelijkheden kunt vinden. Deze mensen weten als geen ander hoe zij een gevlinderde betonvloer moeten maken en u zult zien dat zij ook goed met u kunnen meedenken over hoe u het beste resultaat kunt bereiken. Wij wilden daarom graag met deze mensen werken want nu wisten wij zeker dat wij echt een goede, strakke gevlinderde betonvloer laten aanleggen. Vanwege de prijs waarvoor zij de gevlinderde betonvloer konden aanleggen, konden wij dit bedrijf ook niet weigeren en daarom hebben wij meteen een afspraak gemaakt om te horen wanneer zij bij ons aan de slag konden gaan. 

Onze gevlinderde betonvloer bevalt ontzettend goed

Wij zijn blij dat wij onze gevlinderde betonvloer precies op tijd hebben kunnen laten aanleggen want toen de gevlinderde betonvloer gelegd was, kregen wij bericht dat wij weer gasten mochten ontvangen. Zo hebben wij van de verplichte sluiting gebruik kunnen maken om de boel aan te passen en wij merken dat wij heel veel plezier hebben van onze gevlinderde betonvloer. Als wij nu iets laten vallen, kunnen wij het eenvoudig opruimen en onze gevlinderde betonvloer blijft er altijd goed uitzien. 

Welke vloer wilt u laten aanleggen?                    

Mocht u ook een betonvloer willen laten aanleggen, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site van willemdesignvloeren surfen 
  • Bekijken wat deze mensen voor u kunnen doen 
  • Een offerte aanvragen zodat u weet op welke kosten u moet rekenen 

Ik hoop dat u hier goede vloeren kunt vinden. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en raden haar dan ook aan iedereen aan.              

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn