WOZ-waarde bezwaar maken? Kies dan voor Bezwaarmaker! Als je het vermoeden hebt dat de WOZ-waarde te hoog is vastgesteld, dan kun je hiertegen bezwaar indienen. Uit ervaring kunnen wij beamen dat in veel gevallen de WOZ-waarde daadwerkelijk te hoog is vastgesteld. Dit kan tot grote nadelige gevolgen leiden. Wil je deskundig worden bijgestaan bij WOZ-waarde bezwaar maken? Het team van Bezwaarmaker bestaat uit jarenlange ervaren specialisten. Als geen ander weten wij effectief bezwaar in te dienen tegen de WOZ-waarde. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan ons aanvraagformulier gelijk in via onze website. Bezwaarmaker is succesvol in WOZ bezwaar!

Bezwaar maken WOZ-waarde

Heb je het vermoeden dat jouw WOZ-waarde te hoog is vastgesteld? Dan is het verstandig om de kennis van onze specialisten in te schakelen, want het heeft vergaande financiële gevolgen als jouw WOZ-waarde werkelijk te hoog is vastgesteld. Veel hoge lasten van de Belastingdienst zijn namelijk vastgesteld op basis van jouw WOZ-waarde. Denk aan waterschapsbelasting, vermogensbelasting, roerende ruimtebelasting en de inkomstenbelasting. Dat betekent dus dat je jaarlijks duizenden euro’s kunt besparen! Dan hebben wij het niet eens over wat je kunt besparen op de gehele looptijd van jouw hypotheek. De cijfers lopen dan al snel op tot een halve ton aan onterecht betaalde belasting. Om je een indicatie te geven over het nut van ervaren professionals inschakelen, hebben wij de cijfers van 2013 en 2014 bij elkaar opgeteld. Alleen binnen deze korte periode hebben wij al meer dan €783.526,- weten te besparen voor onze opdrachtgevers! 
Onze ondersteuning bij het WOZ-waarde bezwaar maken, is bovendien geheel gratis! Bezwaarmaker ondersteunt al jaren op een betrouwbare en vooral daadkrachtige wijze particulieren én ondernemers bij het maken van bezwaar tegen de WOZ-waarde of OZB-waarde. Jouw bezwaarschrift WOZ laat je door ons opstellen. De kans op succes is groot, omdat ons team juristen en taxateurs direct uit het werkveld komt. Wij hebben jarenlang bij gemeenten gewerkt op betreffende afdelingen. Hierdoor weten wij exact waarop gelet dient te worden. Uiteraard zijn wij daarnaast volledig op de hoogte van alle actuele wetten en regelgevingen. Bezwaarmaker is werkzaam in heel Nederland. Profiteer daarom nu geheel vrijblijvend van onze kennis, expertise en no-nonsens aanpak bij het bezwaar indienen tegen jouw WOZ-waarde!

Bezwaarmaker voor succes bij WOZ bezwaar!

Je bent online binnen vijf minuten klaar met jouw aanmelding bij ons en verzekerd van een goede en effectieve werkwijze met een grote kans dat jouw WOZ-waarde zal worden verlaagd. Houd er rekening mee dat je binnen zes weken na ontvangst van de beschikking in bezwaar dient te zijn gegaan. Vervolgens onderteken je de formulieren, waarbij je machtigt dat wij namens jou bezwaar mogen indienen tegen de vastgestelde WOZ-waarde van jouw onroerend goed. Om het proces te kunnen volgen, krijg je inloggegevens voor ons online portaal, waar de status actueel wordt bijgehouden van jouw bezwaar. Je hoeft dus zelf niets te ondernemen, behalve het invullen van de aanmelding en de machtigingsformulieren. Jouw gemeente mag vervolgens een heel kalenderjaar de tijd nemen om uitspraak te doen. Onze vakkundige ondersteuning kan je dus veel opleveren, terwijl het je echt niets kost! Ook niet als jouw WOZ bezwaar ongegrond wordt verklaart.

Voordelen bezwaar WOZ maken met Bezwaarmaker:

  • Bespaar flink op jouw kosten
  • Daadkrachtig en deskundig team
  • Gratis dienstverlening
  • Meer dan tien jaar ervaring 
  • Online aanvraag zo geregeld
  • Veel succes behaald

Vul vandaag nog de aanmelding online in, zodat Bezwaarmaker in bezwaar kan gaan tegen de hoogte van jouw WOZ-waarde. Je bent verzekerd van vakkundige kennis en een grote kans op verlaging dat jou veel onnodig betaalde belasting zal besparen! Ga naar: bezaarmaker.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn