Misschien heb je ze wel eens voorbij zien komen: tweeling wandelwagens. Op het eerste gezicht ziet het er opvallend uit, maar later begrijp je hoe handig ze kunnen zijn. Deze wandelwagens bieden plaats aan niet één, maar twee kleine kinderen en zijn beschikbaar in een aantal leuke kleuren. Bovendien worden ze geleverd met extra accessoires, zoals autostoeltjes, reiswiegen en een luiertas. Tweeling wandelwagens hebben 5 grote voordelen:

  • Nooit meer ruimtegebrek
  • Met het hele gezin op stap
  • Voordelige prijs
  • Eenvoudig ombouwen
  • Langdurige garantie

Met tweeling wandelwagens is ruimtegebrek verleden tijd. Je hoeft niet langer twee reiswagens mee te nemen, maar hebt genoeg aan één model. Denk je eens in hoeveel ruimte dit bespaart als je op vakantie gaat! In plaats van twee opgeklapte kinderwagens, kun je nu een aantal extra tassen meenemen met leuke spullen voor onderweg. Misschien passen twee kinderwagens niet eens in de auto, daar hoef je nu niet meer over na te denken! De tweeling wandelwagens zijn geschikt voor zowel een lange vakantie als een lekker dagje uit. Waar je ook naartoe gaat, alles gaat gemakkelijker als je maar één kinderwagen mee hoeft te nemen. Geen gezeur meer met het opzetten van twee modellen: je bent binnen een paar minuten klaar. Het feit dat je maar één wandelwagen hoeft te duwen, betekent ook dat een ouder de handen vrij heeft. Nooit meer problemen met foto’s maken of afrekenen! Tweeling wandelwagens zijn in verhouding erg goedkoop. Je betaalt minder dan je voor twee losse modellen moet neerleggen. Je hebt dus meer flexibiliteit, voor minder geld. Bij eHouse vind je de beste kinderwagens tegen zeer voordelige prijzen.  Neem eens een kijkje op http://www.ehouse.nl/tweeling-wandelwagens en bekijk het volledige aanbod. Er zijn diverse modellen beschikbaar, voor ieder wat wils!

Tweeling wandelwagens ombouwen

Het ombouwen van tweeling wandelwagens is ontzettend simpel. Iedereen kan het leren. Elk model kan op een aantal verschillende manieren worden opgezet. De twee wiegen kunnen bijvoorbeeld tegenover elkaar, of naast elkaar worden geplaatst. Ga je maar met één kind op pad, dan is het ook mogelijk om een van de twee wiegen te verwijderen. Wil je weten welke mogelijkheden je nog meer hebt? Kijk dan op bovenstaande site en klik op een specifiek model. Je krijgt dan diverse foto’s te zien van de verschillende standen. Misschien kies je aan het begin van de reis wel voor een stand, maar wil je dat later veranderen. Geen enkel probleem! Binnen enkele minuten is de aanpassing voltooid en kun je weer op weg. De wandelwagens zijn heel licht. Het hele frame weegt minder dan 7 kilo. Je rug blijft dus gespaard! De voor- en achterwielen van de wandelwagens zijn afneembaar, zodat je ze eenvoudig kunt opklappen. Ook zit er een goede rem op elk achterwiel. Je kunt de kinderwagen dus met gerust hart even laten staan, je kind gaat nergens heen! Voor meer informatie over deze prachtige producten ga je naar bovenstaande site.

Een uitstekende klantenservice

Heb je een vraag over je bestelling? Neem dan direct contact op met de klantenservice. Aardige en professionele werknemers helpen je graag verder. Je kunt met vrijwel iedere gerelateerde vraag bij hen terecht. Ze helpen met de afwikkeling van een betaling, bij het opzetten, of bij eventuele klachten. De klantenservice is eenvoudig te bereiken via het telefoonnummer op de site, of via het opgegeven e-mailadres. Ook kun je een contactformulier invullen. Het voordeel hiervan is dat je gelijk een bijlage kunt toevoegen, zoals een foto van een defect product. Wacht niet af en laat van je horen! Lees nu meer op de website van Ehouse.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn