Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de buurt van de Randstad, dan hoeft u niet verder te zoeken! Schoonmaakbedrijf Constant BV is goedkoop, professioneel en geschikt voor elke klus. Het bedrijf is gevestigd in Alphen aan de Rijn en heeft daardoor een groot werkgebied. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Leiden: het is allemaal mogelijk. Kortom: zoekt u naar een degelijk schoonmaakbedrijf? Constant BV staat voor u klaar! Wat zijn de voordelen?

  • Professionele en gecertificeerde schoonmakers
  • Schoonmaken wanneer het u uitkomt
  • Proefperiode
  • Totaalpakket
  • Gratis offerte

Bij Constant BV werken alleen de beste schoonmakers. Alle medewerkers zijn professioneel en hebben jaren ervaring in het vak. Zij zorgen dat de ruimtes van uw gebouw weer blinken en u daar met gerust hart klanten kunt ontvangen. Alle schoonmakers zijn bovendien gecertificeerd volgens het RAS en de zaak draagt het OSB-keurmerk. Een tweede voordeel van dit schoonmaakbedrijf is dat men werkt wanneer het u uitkomt. Heeft u de ruimte overdag nodig? Dan zorgen de schoonmakers dat deze ruimte de avond van tevoren vakkundig wordt schoongemaakt. Soms moet een vergaderzaal ook ’s ochtends weer bruikbaar zijn, na intens gebruik de dag daarvoor. Zoals we allemaal weten kan een vergadering enorm uitlopen! Wanneer u de status op tijd meldt kan Constant BV ervoor zorgen dat de ruimte al de volgende dag weer brandschoon is. Weet u nog niet of dit schoonmaakbedrijf wat voor u kan betekenen? Misschien kan de proefperiode u dan overtuigen. U heeft twee maanden de tijd om te bepalen of u tevreden bent met de aangeboden diensten. Na deze twee maanden kunt u kosteloos het contract beëindigen. Voor grote bedrijven kan dit zeer aantrekkelijk zijn. U hoeft niet gelijk een beslissing te maken, maar mag eerst in levende lijve ondervinden of u tevreden bent.

Schoonmaakbedrijf met een totaalpakket

Tot zover is enkel gesproken over huismeesterdiensten en interieuronderhoud. Een pand schoon en netjes houden behelst echter veel meer. Dit schoonmaakbedrijf uit Alphen aan de Rijn houdt zich ook bezig met glasbewassing, gevelreiniging, portiek onderhoud, vloeronderhoud en de schoonmaak van het sanitair. Wanneer de ramen van uw kantoor of bedrijfspand vlekken vertonen is dat niet professioneel. De schoonmakers van Constant BV zorgen ervoor dat ieder raam in uitstekende staat verkeert. De ramen worden regelmatig gewassen, gezeemd en schoongemaakt. Ook de sanitaire voorzieningen zijn voor een bedrijf ontzettend belangrijk. Wanneer een klant bij u op locatie komt, gaat deze geheid een keer naar de wc. Wanneer het sanitair niet voldoet aan de verwachtingen is dat voor niemand prettig. Wanneer u zich niet bekommert om de staat van het eigen kantoor, waarom zou u zich dan wel bekommeren om de wensen van de klant? Zorg ervoor dat u een schoonmaakbedrijf binnenhaalt met verstand van zaken. Een bedrijf dat iedere ruimte de aandacht geeft die nodig is. Zo behoudt uw bedrijf een professionele uitstraling en voelen klanten zich op hun gemak. Zo haal je die opdracht definitief binnen!

Actief in diverse branches

Dit schoonmaakbedrijf is niet alleen actief op kantoorlocaties, maar ook in onderwijsinstellingen, medische praktijken en sportcentra. Iedere locatie wordt op een eigen wijze schoongemaakt. Een medische ruimte vergt een compleet andere aanpak dan een kantoorpand.  Dit schoonmaakbedrijf is zich daar goed van bewust en kiest altijd de beste optie voor uw situatie. Surf snel naar https://www.schoonmaakbedrijf-constantbv.nl/ voor meer informatie, of vraag een gratis offerte aan. U geeft aan welke werkzaamheden verricht moeten worden en hoe groot de ruimtes zijn en krijgt vervolgens u een op maat gemaakt offerte. Uitstekend schoonmaakwerk voor een lage vaste prijs!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn