Afgelopen jaar hebben mijn man en ik een huis gekocht. Voor het eerst waren we in het bezit van een eigen huis en de eerste maanden stonden dan ook in het teken van volop genieten. Totdat het afgelopen winter enorm stormde en regende waardoor het dak begon te lekken. Dit hadden we niet zien aankomen. Nu wonen we in de omgeving Haarlem en hadden we al via vrienden een tip gekregen voor een dakdekker die een dakreparatie in de omgeving Haarlem kon uitvoeren. De organisatie heette Dakdekker-Haarlem.nl. Eerst ben ik even op de website van ze gaan rondstruinen. Ik wilde namelijk wel een goede indruk krijgen voordat ik iemand in de hand zou nemen voor een dakreparatie in Haarlem. Het is namelijk een flinke investering die je doet. Ik las al meteen dat het zo belangrijk mogelijk is om een dakreparatie in Haarlem zo snel mogelijk te laten plaatsvinden. Dit kan namelijk overige schade voorkomen. En daar hadden ze gelijk in want onze parketvloer begon al kringen te vertonen. Toen ik zag dat ze met ervaren en gecertificeerde dakdekkers werkte kon ik met een gerust hart de telefoon pakken. Ze pretenderen altijd bereikbaar te zijn en dat was dan ook het geval. Ik belde in het weekend, op een zaterdagavond en ik kreeg meteen iemand te pakken. Je wil namelijk een dak, met noodweer, niet te lang laten lekken. Voor je het weet moet je een heel nieuw interieur aanschaffen en ook nog de muren opnieuw beschilderen. Het scheelde dat ze meteen de telefoon opnamen en de volgende dag al bij ons in huis waren. Dat noem ik nog eens een snelle service. Ze kwamen hun woord na zowel op de website als aan de telefoon. Logischerwijs konden ze niet meteen aan de telefoon een inschatting geven van de kosten, dit moeten ze eerst goed inspecteren. Een grove inschatting hebben ze wel kunnen geven voor deze specifieke dakreparatie in Amersfoort. De volgende dag bleek het zelfs mee te vallen. Ze gaven aan dat ze een vrijblijvende offerte konden geven of dat ze direct konden beginnen en daarna de kosten zouden calculeren. Hier ben ik dan ook maar voor gekozen omdat ik het probleem het liefst zo snel mogelijk verholpen zag.

Dakreparatie in Haarlem

Het feit dat ze een spoed optie hebben, vind ik een enorm pluspunt. Zoals ik aangaf stonden ze de volgende dag bij ons in huis. En het had sneller gekund als we geen jubileum hadden dat we niet konden afzeggen. Je merkt dat ze ervaring hebben. Niet alleen bij de grove inschatting van de kosten, maar het probleem was binnen een mum van tijd opgelost. Naast een dakreparatie in Haarlem verzorgen ze ook nog diverse andere activiteiten aan en rondom het dak, zoals:

  • Dakrenovaties
  • Daklekkages
  • Dakterrassen

Om die reden kan Dak Vlak een uitkomst zijn voor andere werkzaamheden aan je huis. Misschien dat je een uitbouw wilt doen met een bijbehorend goed isolerend dak. Dan kun je dus ook met een gerust hart terecht bij de dakdekkers van Dak Vlak.

Contact

Je kunt voor diverse vragen terecht bij de dakdekkers van DakVlak. Indien je een dakreparatie wilt laten uitvoeren in de omgeving Haarlem ben je aan het juiste adres. Ze hebben een 24/7 service en zijn dus op elk moment van de dag bereikbaar. Dus in noodgevallen kun je zeker op ze rekenen. Ze staan binnen no time bij je voor de deur. De ervaring die ik heb is dat ze zich aan hun afspraak houden. Ik zou zeggen maak snel een afspraak via: 023-2050977, indien je een dakreparatie in Haarlem wilt laten uitvoeren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn