Er komt heel wat kijken bij de aanschaf of verkoop van een woning. Van het duidelijk krijgen van uw wensen tot het aanvragen van een hypotheek en het uiteindelijke papierwerk dat komt kijken na een verkoop of aankoop. Het is mede door dit soort zaken van groot belang om een goede makelaar in Nijmegen in de hand te nemen indien u in deze stad een huis wilt ver- of aankopen. Bij Jacobs Makelaardij kunt u altijd rekenen op het beste advies, uitstekende reclame voor uw huis bij verkoop, of een ruime keuze als u er voor kiest om een nieuw huis te kopen. Wij staan u als uw makelaar in Nijmegen graag bij gedurende het hele proces van een idee tot de uiteindelijke sleuteloverdracht. Samen kunnen we de risico’s zo klein mogelijk houden en er voor zorgen dat u niet te veel geld hoeft uit te geven aan een woning of juist een zo goed mogelijke prijs krijgt voor uw huis. Zowel bij de aankoop als verkoop van een woning bieden wij begeleidingspakketten aan. Wij gaan dan als uw makelaar in Nijmegen met u mee naar bezichtigingen en adviseren u waar nodig. Daarnaast brengen we uw wensen goed in kaart zodat we u aan de hand daarvan zo goed mogelijk kunnen assisteren. Uiteraard doen wij alles in samenspraak met onze klanten om op die manier een uitstekende service te bieden. Binnen Nijmegen een makelaar vinden die meer kennis en ervaring in huis heeft is bijna niet mogelijk!

Makelaar in Nijmegen voor aankoop en verkoop

Omdat u bij Jacobs Makelaardij zowel voor aankoop als voor verkoop van een woning terecht kunt zijn wij voor iedereen de ideale optie. Op beide vlakken hebben we jarenlange ervaring en wij weten daardoor als geen ander wat u verwacht van een makelaar in Nijmegen. Wij zijn bovendien altijd transparant over de premies die wij hiervoor rekenen zodat u later niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Bij beide trajecten zorgen wij er te allen tijde voor dat u op de hoogte bent van zaken die van belang zijn voor de aankoop of verkoop. Wij adviseren daarnaast ook graag over mogelijke hypotheekopties die u kunt krijgen indien u een huis wilt kopen. Wij bieden als makelaar in Nijmegen een compleet pakket aan om u zoveel mogelijk lasten en zorgen uit handen te nemen. Door de locatie specifieke kennis van ons team ervaren makelaars krijgt u altijd een optimale prijs voor uw woning of juist een zo laag mogelijke prijs voor de woning die u wilt aanschaffen. Ook voor bedrijfspanden kunt u uitstekend bij ons terecht. Dit gaat bovendien niet alleen op voor de stad Nijmegen, maar ook in de omliggende dorpen en steden zijn wij uiteraard op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Nieuwbouwprojecten

Wij zijn tevens op de hoogte van de nieuwbouwprojecten die worden uitgevoerd of op de planning staan om te worden gebouwd. Indien u interesse heeft in een nieuwbouwwoning dan zijn wij daardoor de ideale makelaar in Nijmegen. Wij hebben bovendien een grote database met beschikbare woningen zodat wij snel mensen die een huis zoeken kunnen helpen. Uiteraard brengen wij hierbij eerst de wensen goed in kaart en doen een analyse van het mogelijke woongebied. Dit doen wij onder andere door te kijken naar de beschikbare woningen en de gangbare huizenprijzen in een gebied. Wij vinden het belangrijk om u van A tot Z op de hoogte te stellen van alles en adviseren u gedurende het hele traject. Wij kunnen u als uw makelaar in Nijmegen bij de volgende zaken uitstekend begeleiden:

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn