De loungesets die u op onze website kunt kopen zijn uniek op vele fronten. Zo garanderen we een zeer lage prijs terwijl u er een topproduct van een gerenommeerd A-merk voor terugkrijgt. Dat komt mede omdat wij in bulk bestellen. We hebben geen winkels in het land maar wel een enorm magazijn. We besparen op diverse onkosten en dankzij deze bulkbestellingen krijgen wij korting op de loungesets. Die prijzen hebben we uiteraard doorberekend zodat u hier ook de vruchten van kunt plukken! En alsof dat nog niet genoeg is, bestaat er de kans dat bepaalde loungesets zelfs tijdelijk in de aanbieding zijn. Dat wilt u echt niet missen want is het niet een heerlijk gegeven dat u in de lente en de zomer en vaak zelfs nog in de herfst heerlijk buiten kunt genieten van het zonnetje en uw achtertuin? Maar dan wilt u wel relaxt kunnen zitten, hangen of zelfs liggen. En dat is waar onze loungesets om de hoek kijken. Wel is waar is dit een wat luxere variant van de normale tuinmeubelen, u krijgt er erg veel voor terug. Bent u benieuwd naar het huidige aanbod? Gaat u dan even op hoppashops kijken en kies de loungesets uit waar u graag iets meer over wilt weten. U vindt per product een duidelijke uitleg, de prijzen, de afmetingen, andere technische specificaties en ook niet onbelangrijk: foto’s die u van alle kanten kunt bekijken.

Loungesets hebben we in alle soorten en maten

U wilt loungesets kopen maar u hebt geen zin om dit in uw vrije tijd te moeten doen. Misschien werken u en uw partner fulltime en hebt u ook nog kinderen die u aandacht moet geven. Echt shoppen zit er dan niet meer in. Gelukkig is er nu het internet waar u vrijwel alles kunt bestellen. En dat geldt dan ook zeker voor loungesets, andere tuinmeubelen en accessoires. Accessoires zoals beschermende hoezen die uw loungesets beschermen tegen regen, schimmels en verkleuring. U bent bij ons geen dief van de portemonnee. We verkopen loungesets van bekende merken tegen scherpe prijzen. Het is geheel aan u om sets te kopen of losse stoelen, tafels, bankjes en ga zo maar door. Het gaat er natuurlijk wel om dat de loungesets staan bij de inrichting van uw tuin. Hebt u een moderne of juist een klassiek ingerichte tuin? Dan hebt u qua meubilair nog heel wat uit te zoeken. Gelukkig kunt u dat lekker op de bank samen met uw partner rustig bekijken. Er is immers geen haast bij geboden. Neem alle opties door, maak een gratis account aan zodat u een verlanglijstje kunt maken en neem bij vragen direct contact op met onze klantenservice.

Hebt u hier nog vragen over? Neem dan contact met de klantenservice op

Ook al zijn het nog zulke scherpe prijzen, het blijft een tamelijke investering. Er is daarom niets op tegen dat u ons een berichtje stuurt met uw prangende vragen. Of het nu gaat om lounge meubilair, parasols, beschermende hoezen of prachtige buitenhaarden, wij zijn van alle markten thuis. Niet voor niets hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 9,6. Wellicht wilt u na een bestelling ook wel een berichtje of rating achterlaten. Wij leveren in heel Nederland dus mocht u niet in de buurt van Almelo wonen, dan kunt u snel uw tuinmeubelen online bestellen. Kijkt u graag de kat uit de boom? Komt u dan eens langs in onze showroom in Almelo.

  • Op de website vindt u ons adres,
  • De openingstijden,
  • En overige contactgegevens.

Wist u dat u 7 dagen per week van harte welkom bent?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn