Als u een bedrijf heeft waarbij vaak mensen in en uit bepaalde deuren lopen dan loont het misschien om eens te kijken naar de mogelijkheden die pendeldeuren u kunnen bieden. Bij ons bedrijf Labex zijn wij gespecialiseerd in diverse soorten deuren, waaronder de zeer handige pendeldeuren. Deze producten werken namelijk als volgt: ze zijn flexibel en doorzichtig en kunnen van beide kanten gemakkelijk geopend worden zonder dat het nodig is om ze open te doen door een hendel of handvat te gebruiken. U of uw medewerkers kunnen er dus met gemak doorheen lopen, ook als ze spullen in hun handen hebben waardoor ze een normale deur niet open zouden kunnen krijgen. Daarnaast zijn pendeldeuren ook uitermate geschikt om te gebruiken als er met machines heen en weer gereden dient te worden. Met bijvoorbeeld een heftruck of steekkar kunt u zo tegen de deur aanlopen waarna deze meegeeft en met gemak open gaat. Pendeldeuren zijn dus uitermate geschikt als u op zoek bent naar een manier om een ruimte toch ietwat af te sluiten maar wel gemakkelijk toegankelijk wilt houden. Doordat de pendeldeuren van doorzichtig, stevig, materiaal zijn gemaakt kan iedereen gemakkelijk zien wat er aan beide kanten van de deuren zich afspeelt waardoor ongelukken kunnen worden voorkomen. Als er bijvoorbeeld twee heftrucks aan komen rijden, elk van een andere kant, kunnen ze elkaar gemakkelijk zien en bestaat er geen risico dat de twee op elkaar botsen terwijl ze door de pendeldeuren gaan. Handig is ook zeker dat deze pendeldeuren zelfsluitend zijn. Door de diverse mechanismen vallen ze automatisch weer dicht als iemand er doorheen is gegaan. Hierdoor kunt u energie besparen omdat er minder warmte verloren gaat dan wanneer er normale deuren gebruikt zouden worden. Een ander groot voordeel is dat er geen complexe open- en sluitsystemen nodig zijn voor deze deur en er geen elektriciteit naartoe hoeft, hierdoor zijn pendeldeuren een stuk goedkoper dan andere soorten schuifdeuren of automatisch openende deuren. Het is bovendien ook mogelijk om de pendeldeuren te vergrendelen door de scharnieren op slot te draaien, zo voorkomt u dat na sluitingstijd mensen in en uit lopen en dat er mensen op plekken komen waar ze niet horen te zijn.

Veilige en energiebesparende pendeldeuren kopen

Het is, zoals u hierboven al heeft kunnen lezen, zeer verstandig om pendeldeuren te kopen als er veel mensen in en uit een bepaalde deur op uw werkplaats lopen. Met dit product heeft u namelijk de voordelen van het hebben van geen deur, namelijk gemakkelijk heen en weer lopen en een zicht op beide kanten van de ruimte, maar niet de nadelen. De deuren houden namelijk warmte en koude tegen waardoor u minder stookkosten zult hebben dan zonder de pendeldeuren, bovendien zijn ze afsluitbaar waardoor ze ook een stuk veiliger zijn. Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van pendeldeuren? Dan moet u zeker eens op onze site kijken voor alle mogelijkheden omtrent dit prachtige product. Wij kunnen u helpen met het op maat maken van deze pendeldeuren en bovendien ook zorgen voor een goede installatie. Ook is het mogelijk om ons in te schakelen voor onderhoud en halen wij, indien u dit wilt, de oude deuren weg om de nieuwe te kunnen instaleren. Overigens hebben wij naast de pendeldeuren nog vele andere soorten producten die zeer handig kunnen zijn voor in uw bedrijf of misschien zelf voor bij u thuis. Wij verkopen onder andere de volgende productgroepen:

  • Speeddeuren
  • Snelroldeuren
  • Spiraaldeuren

Maar dit is slecht een kleine greep uit ons zeer uitgebreide assortiment. Als u een compleet overzicht wilt van de producten die wij u kunnen leveren dan moet u zeker eens een kijkje nemen op onze zeer uitgebreide website. Hier kunt u zeker vinden waar u naar op zoek bent. Staat onverhoopt het product wat u zoekt er niet bij, dan kunt u uiteraard ook altijd direct contact met ons opnemen. Ook voor vragen over bijvoorbeeld de pendeldeuren kunt u altijd bij ons terecht.

Vakmanschap op het gebied van deuren

Ons bedrijf Labex is al geen ander thuis op het gebied van diverse soorten (snel)deuren en pendeldeuren. Niet voor niks is ons bedrijf de eerste leverancier en producten van snelroldeuren. In de 35 jaar van ons bestaan hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en hebben wij vele klanten blij gemaakt met onze producten die Duitse degelijkheid en kwaliteit vertegenwoordigen. Wij zoeken altijd naar de beste oplossingen voor onze klanten, wat voor producten ze ook zoeken. Doordat wij altijd door blijven ontwikkelen op het gebied van diverse soorten deuren kunnen wij onze klanten altijd iets bieden wat de meeste van onze concurrenten niet zouden kunnen. Bovendien voldoen al onze producten niet alleen aan de hoogste kwaliteitseisen maar zijn ze, gezien de keurmerken die wij hebben ontvangen, ook zeer veilig voor dagelijks gebruik. Bovendien kunnen wij meer bieden dan alleen de producten zelf, wij helpen u ook graag met de installatie en de verwijdering van de oude deuren. Daarnaast kun u bij ons ook een onderhoudscontract afsluiten zodat u zeker weet dat, bijvoorbeeld, de pendeldeuren goed zullen worden onderhouden. Als u op zoek bent naar de beste producten voor uw bedrijfspand dan bent u dus bij Labex zeker aan het goed adres. Wij helpen u graag een oplossing op maat te vinden en hebben hierin zeer scherpe prijzen, terwijl u er zeker van kunt zijn dat u bij ons altijd producten van de hoogste kwaliteit krijgt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn