Goede communicatie en goede samenwerking is een van de essentiële onderdelen voor de optimale werking van een bedrijf. Zonder goede communicatie en samenwerking kunnen er bijvoorbeeld veel misverstanden optreden en zal niet alles even soepel verlopen. Heeft u een oplossing nodig om wereldwijd te kunnen communiceren met collega’s of klanten? clickon biedt u videoconferencing oplossingen, waaronder Microsoft Teams. Met hun oplossingen kunt u de hele dag door, waar u dan ook bent op de wereld met collega’s en klanten communiceren op een kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke manier. 

Samenwerken met Microsoft Teams

Het draait tegenwoordig meer en meer om teamwork en met teamwork komt samenwerken. Teams kunnen het beste presteren wanneer de informatie transparant en op een toegankelijke manier over en weer wordt gestuurd. Er moet dus zo min mogelijk ruis zijn tussen de verzender en de ontvanger. Hiervoor biedt Microsoft Teams de oplossing. Het is de hub voor Teams om samen te werken in Office 365. 

Zo kunt u met Microsoft Teams

  • Productiever vergaderen
  • Taken uitvoeren zonder het constant wisselen van apps
  • De dagelijkse communicatie beter managen

Microsoft Teams is een samenwerkingsapp die de communicatie en kennisdeling tussen meerdere mensen vereenvoudigd. Het biedt eenzelfde locatie voor gesprekken, online vergaderingen, bestanden en nog meer. De samenwerkingsapp is onderdeel van Office 365 en daarmee geïntegreerd met de al bekende Office-programma’s als PowerPoint, Excel, SharePoint en Word. Microsoft Teams bevat een permanente chat en een chat met discussielijn zodat iedereen betrokken blijft. Naast Teamgesprekken zijn er ook privégesprekken mogelijk. Met behulp van Skype kunt u deelnemen aan video- en spraakvergaderingen. U kunt gemakkelijk iedereen toevoegen tot Teams zodat u bijvoorbeeld de mogelijkheid heeft om te chatten en informatie te delen met iemand die buiten de organisatie of het bedrijf is. Als u vragen heeft over Microsoft Teams en of misschien niet weet welke van de Office-pakketten de juiste is voor u, kunt u altijd aankloppen bij clickon voor hulp bij de juiste keuze. Ze zijn namelijk MicrosoftPartner en weten dus waar ze het over hebben. 

Diensten van clickon

clickon helpt u bij vraagstukken als hoe kun je zo efficiënt mogelijk communiceren met collega’s, klanten en andere zakelijke relaties? Om het beste advies te kunnen geven willen ze weten waarvoor u videoconferencing wil gebruiken. Ze zullen uitzoeken welke mogelijkheden u voordelen kunnen leveren en op basis van een adviesgesprek de juiste oplossing bieden die een optimale bijdrage levert aan de resultaten van het bedrijf. Verder kunt u clickon.nl de videocommunicatie laten installeren op uw systeem. Er zal dan een gecertificeerd videoconferencing-specialist langskomen om alles op te bouwen, uit te voeren en te testen. De Cloud-omgeving wordt voor u ingericht en u wordt geholpen met de installatie van videoconferencing op smartphones, laptops, iPads en meer apparaten als dat nodig is. Zo kunt u programma’s als Microsoft Teams onmiddellijk gebruiken! Specialisten kunnen u ook trainen voor efficiënt gebruik van videoconferencing en kunnen u op elk moment van de dag ondersteuning bieden. 

Heeft u dus een oplossing nodig voor een goede communicatie tussen u en uw collega’s en zakenpartners? Dan kan clickon u helpen met de juiste programma’s die u nodig bent! Twijfel niet en ga naar clickon voor de optimale oplossing!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn